Отидете към основна версия

37 655 42

Нови разкрития за последната вечер на Денис Теофиков

  • денис теофиков-
  • смърт-
  • самоубийство

От известно време фолк изпълнителят е бил в емоционален срив

Снимка: Архив

Досъдебно производство за склоняване към самоубийство е образувано за смъртта на Денис Теофиков, разкриха от столична полиция. Оттам допълниха, че разследват всички версии и точната причина за смъртта ще е ясна след направената аутопсия, която ще покаже имало ли е алкохол и наркотични субстанции в кръвта му, предава news24sofia.eu.

От известно време фолк изпълнителят е бил в емоционален срив, дистанцирал се от много хора и спрял да поддържа социалните мрежи. Вероятно само той е знаел какво е вътре в душата му. Голяма част от времето си той прекарва с Алекса, като привличането им бързо преминава в силна бурна любов.

За това свидетелстват и татуировките, които си правят - всеки изрисувал на свой пръст първата буква от името на другия.

В същия ден на 24.10.2021 г. съседът от трети етаж на сградата Калоян Тодоров подава сигнал сутринта, че в апартамента на 7-мия етаж има младежи, които са пуснали силна музика и крещят.

„Тук всеки ден идва полиция. Аз и жена ми както и други съседи сме, подавали множество сигнали в полицията за въпросния апартамент", каза Тодоров, цитиран от News24sofia.eu.

Момиче, което живее в съседния блок пък твърди, че е видяло приятелката на 21-годишния изпълнител Денис Теофиков – Алекса Ангелова да влиза в блока малко след 17 ч. предишния ден. Тя била в компанията на две момичета.

„Аз лично видях гаджето на Денис да идва с още две момичета. Бяха много близки. Алекса беше известно време пред блока и след това Денис отвори вратата и тя влезе„, разказва момичето.

След подаването на сигнала за нарушаването на нощната тишина, на място идват полицаи, които предупреждават младежите да спрат музиката и да спазват обществения ред.

Какво се е случило след това ще изясни разследването на трагичния инцидент.

Близки и фенове на изпълнителя вече са покрили лобното му място с цветя.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 39 гласа.

Свързани новини