Отидете към основна версия

15 495 45

Собственик на сайт за доставки на храна е загиналият при мелето във Враца

  • загинал-
  • катастрофа-
  • враца

Димитър Бузов е собственик на няколко фирми и е по-големият син на Даниел Бузов, издател на врачанския новинарски сайт Булнюз

Димитър Бузов е загиналият тази нощ в автомобилна катастрофа. Инцидентът е станал на изхода на Враца на пътя за Монтана. Младият собственикът на "Foodbox" сe движел с „Мерцедес” S с висока скорост по бул. „Васил Кънчов”, когато по неясни причини напуснал платното и се забил в метален стълб, пише trafficnews.bg.

При удара двигателят се е откъснал и изхвърчал встрани от колата. Последвал втори удар в друг стълб преди немската кола да спре. С тежки травми шофьорът бил измъкнат от медиците от смачканите ламарини, но починал в линейката на път за спешния център. Загиналият е собственик на няколко фирми и е по-големият син на Даниел Бузов, издател на врачанския новинарски сайт Булнюз.

"Тази вечер в тежка катастрофа във Враца почина първородният ми син Димитър. Загина в любимия си "Мерцедес". Когато му казвах да кара внимателно, усмихнат ми отговаряше, че това е сериозна кола и най-много да се изкриви някоя ламарина. За съжаление днес това се оказа недостатъчно, за да му спаси живота. Сбогом, сине!", написа баща му Даниел в социалните мрежи.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.

Свързани новини