Отидете към основна версия

8 302 43

Подробности за клането в Бургас: Състудент забил нож в главата на 22-годишна след отказ за секс

  • сестри-
  • нападение-
  • бургас

27-годишната в опита си да я защити също получила прорезни рани по лявата ръка. Тя успяла да се обади на тел. 112, като на място в рамките на няколко минути са пристигнали полицейски и медицински екипи

Снимка: shutterstock

21-годишният криминално проявен Кирил Петров е задържан за нападението с нож срещу млада жена в Бургас. Той я наръгал в главата след отказ от секс. Двамата били състуденти, познавали се добре, съобщава Флагман.

Престъплението е извършено в апартамент на ул. „Хаджи Димитър“, нает от пострадалата 22-годишна бургазлийка и 27-годишната ѝ сестра.

Снощи те организирали купон в квартирата си, в който присъствал и Кирил. След приключването на партито в жилището останал да спи Кирил, както и наемателките. Гостът обаче искал забавлението да продължи, но по друг начин. Около 5 ч. тази сутрин той опитал да съблазни колежката си от университета.

Тя обаче категорично му отказала. Писъците ѝ събудили и сестра ѝ, която реагирала светкавично да я отърве от Кирил. В този момент младежът изкарал нож, който забил в главата на по-малката.

27-годишната в опита си да я защити също получила прорезни рани по лявата ръка. Тя успяла да се обади на тел. 112, като на място в рамките на няколко минути са пристигнали полицейски и медицински екипи.

22-годишната е приета в реанимацията на УМБАЛ-Бургас в много тежко състояние, със сериозна кръвозагуба. Направена ѝ е спешна операция, предстоят ѝ още. Тя се нуждае от кръводарители.

Голямата ѝ сестра също е получила порезни рани по лявата ръка, тя е прегледана и освободена за домашно лечение.

Кирил също е откаран в УМБАЛ-Бургас с порезна рана на лявата предмишница, която получил при съпротивата. След като получил медицинска помощ, той е откаран в ареста на Първо РУ-Бургас за срок до 24 часа.

Пред "Флагман" съсед, станал свидетел на ужасяващите минути след кървавия студентски купон, разказа, че чул писъци „Един луд коли сестра ми“ тази сутрин в 5 часа улица „Хаджи Димитър“. 27-годишната бургазлийка излязла по пижама и цялата кървяща, за да търси помощ за по-малката си сестра.

В продължение на 10 минути тя крещяла, докато някой реагира, разказа Бончо Пенев.

„Беше по пижама, цялата беше в кръв. Успяла да извика полицаи, ние с една съседка също звъняхме. Дойде и линейка. Закараха ги в болницата, а него го арестуваха“, разказа Пенев.

Нападателят е бил горе при момичето през цялото време, докато дойдат полицаите.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.

Свързани новини