Last news in Fakti

14 Март, 2022 15:31 3 486 6

Клаха две сестри в Бургас, едната била с нож в главата

  • сестри-
  • нападение-
  • бургас

Извършителят е пътувал в линейката, заедно с ранените

Клаха две сестри в Бургас, едната била с нож в главата - 1
Снимка: БГНЕС

Две сестри - на 21 и 27 години, са били намушкани с нож в Бургас в нощта срещу понеделник. По-малката е закарана в УМБАЛ в морския град с няколко прободни рани в гръдния кош и нож, забит в главата. След две животоспасяващи операции, острието е извадено, но животът на ранената все още е в опасност. Все още не е ясно дали ще има поражения върху нервната и двигателната ѝ системи.

По-голямата сестра имала множество порезни рани. Те са обработени и младата жена е изписана за домашно лечение.

Предполагаемият извършител е задържан. Той пътувал в линейката, заедно с ранените, но под полицейски конвой. Тестван е за алкохол и наркотици веднага след пристигането му в болницата.

В морския град започна спешна акция за търсене на кръводарители.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бaро Вкаров

    18 2 Отговор
    Апахи?🦧🦍🦧🦍🦧
  • 2 Ммммм даааа

    22 2 Отговор
    По-вероятно е да са команчи.
  • 3 Мюмюн

    4 5 Отговор
    Ба.х..и и касапина тоз аугресур явну са е пробвал нещу да ги плю.щи тез систри а пък те ут своя страна са му пуказали да вземи тез шамари и шутове коету пък ут своя страна гу е прувукиралу да им разкажи как са бурави сас ножат. Има нещу тука- нека шарифити му пувлияят парву у дранголника после цялуту балгариа ша разбере ко е ставалу. Ама акшън си е туй...жина сас нож у главата...ша.ш.къни разни.
  • 4 Последния Софиянец

    1 14 Отговор
    Тия кухите дето са ги клали сигурно са били украинки, а клалият ги, руски агресор, окупатор
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мммммм, дааааа

    0 1 Отговор
    Оказа се, че са студенти. Явно не са от малцинствата, но пък за сметка на това сигурно са шмъркали субстанции.Току-така не се забиват ножове в главите...