Отидете към основна версия

1 977 11

Полицейска акция в Стражица, издирва се въоръжен мъж

  • стражица-
  • заложник-
  • психично болен-
  • юрист-
  • вила

Няма заложници

Полиция е блокирала повече от час вилната зона на Стражица. Издирва се въоръжен мъж, който е нападнал собственика на един от имотите в района. Няма пострадали хора, няма заложническа криза, заявиха за БНР началникът на полицейското управление и кметът на града.

Полиция е блокирала повече от час вилната зона на Стражица. Издирва се въоръжен мъж, който е нападнал собственика на единия от имотите в района. Няма пострадали хора, няма заложническа криза, заявиха за БНР началникът на полицейското управление и кметът на града.

Полицейското присъствие във и около вилната зона в Стражица е засилено, заяви Мариян Лонгинов, началник на Полицейското управление в Горна Оряховица. Той опроверга тиражираната информацията за заложническа криза:

"Заложник няма. Има друг развой, няма заложник".

Издирва се въоръжен мъж, който се е самонастанил в един от имотите и е нападнал собственика на съседна вила, посочи кметът на Стражица Йордан Цонев:

"Спречкали са се двамата съседи. Единият е надделял в спора. Няма пострадали хора. Полицията прави всичко възможно да открие лице, което най-вероятно е въоръжено".

Направени са няколко контролно-пропускателни пункта, заяви кметът Йордан Цонев и призова да не се всява паника.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини

  • Заложническа криза

    За заложническа криза в Стражица, съобщава Нова телевизия. Във вилна зона в града мъж с психични отклонения е взел за заложник юрист, в чиято вила ...
    16.10.2022
    4 686
    22