Отидете към основна версия

34 582 12

БГ порно звезда в основата на престъпна афера в Италия

  • клониране-
  • кредитни карти-
  • българка-
  • италия-
  • зорница лозанова-
  • порно звезда

44-годишната нашенка имала литуратурна награда и основала партия

Фаталната българка Зорница

Любовен триъгълник или отворена двойка с участието на българка е в основата на клонирането на кредитни карти, чрез което са опразвани сметките най-вече на чуждестранни туристи, дошли на ваканция в Рим, пише италианският в. „Кориере дела сера“.

Според изданието, жертвите на измамата, организирана от 44-годишната Зорница Лозанова – бивша шоугърла и порно звезда на Апенините, са стотици.

Зорница, известна с артистичния си псевдоним Азора Раис, има богата и разностранна биография – печелила е литературна награда в Италия, а в един момент заедно със  съпруга си българин и екс любовника италианец основават партия, като италианският бизнесмен препира парите. Тримата живеят в една сграда в Рим – семейството на един етаж, а съдружникът им – на по-горния.

Престъпното трио е сред арестуваните в мащабната съвместна операция с кодово име „Dolly card“ на италианската, българската полиция и Европол. Те са обвинени в заговор за клониране на кредитни карти и незаконно прихващане на данни от банкоматите. Изчислено е, че криминалната група е въртяла оборот от близо 100 000 евро дневно.

Клонираните карти са били използвани за банкови преводи в чужбина, предимно в азиатски държави като Индонезия, а впоследствие средствата са се връщали в Италия и България като вече препрани чрез агенции за парични преводи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини