Отидете към основна версия

2 738 0

Джеймс Камерън няма да спира скоро с "Аватар" (ВИДЕО)

  • аватар-
  • джеймс камерън

Излизането на втората част на лентата е предвидено за 2020 година

Световноизвестния режисьор Джеймс Камерън все още се надява да заснеме четири филма, продължения на блокбастъра му "Аватар" от 2009 година, предаде Reuters.

Камерън заяви пред медиите, че в момента се намира в стотния снимачен ден на второто и третото продължение на научно-фантастичната сага, съгласно договора си с филмовата къща Fox. Ако продукциите се окажат успешни, той ще пристъпи към реализацията на четвъртия и петия "Аватар", за които вече е написал сценариите.

"Аз лично съм свързан и с четирите продължения", заяви Камерън в студиата в Манхатън бийч в Калифорния, където се снимат новите ленти. Снимки с герои и същества от четирите нови продукции са окачени по стените на студиата, но те не бяха показани на репортерите.

През месец септември 2017 година се появиха съобщения, че Камерън е пристъпил към снимките на продължението на "Аватар". Излизането на втората част на лентата е предвидено за 2020 година.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • "Аватар 2" ще е под водата

    „Аватар 2“ ще е като първия филм, само че на стероиди. Това заяви актьорът Стивън Ланг, цитиран от Screen Rant. Ланг изигра злодея в пъ ...
    10.02.2018
    4 026
    5
  • Кейт Уинслет влиза в "Аватар"

    Кейт Уинслет ще изиграе една от главните роли в продължението на „Аватар“, съобщи Screen Rant. Първият филм излезе през 2009 г. и се пр ...
    07.10.2017
    2 575
    0