Last news in Fakti

23 Април, 2018 13:47 2 720 0

Джеймс Камерън няма да спира скоро с "Аватар" (ВИДЕО)

  • аватар-
  • джеймс камерън

Излизането на втората част на лентата е предвидено за 2020 година

Джеймс Камерън няма да спира скоро с "Аватар" (ВИДЕО) - 1

Световноизвестния режисьор Джеймс Камерън все още се надява да заснеме четири филма, продължения на блокбастъра му "Аватар" от 2009 година, предаде Reuters.

Камерън заяви пред медиите, че в момента се намира в стотния снимачен ден на второто и третото продължение на научно-фантастичната сага, съгласно договора си с филмовата къща Fox. Ако продукциите се окажат успешни, той ще пристъпи към реализацията на четвъртия и петия "Аватар", за които вече е написал сценариите.

"Аз лично съм свързан и с четирите продължения", заяви Камерън в студиата в Манхатън бийч в Калифорния, където се снимат новите ленти. Снимки с герои и същества от четирите нови продукции са окачени по стените на студиата, но те не бяха показани на репортерите.

През месец септември 2017 година се появиха съобщения, че Камерън е пристъпил към снимките на продължението на "Аватар". Излизането на втората част на лентата е предвидено за 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА