Отидете към основна версия

1 960 3

92 000 долара за повредена маратонка (ВИДЕО)

  • завръщане в бъдещето-
  • майкъл джей фокс

Легендарните маратонки се появиха във втората част на "Завръщане в бъдещето" през 1989 година

Снимка: Ebay

Повредена лява маратонка, която носеше на снимките на лентата "Завръщане в бъдещето" Майкъл Джей Фокс, беше продадена на търг в Ebay за 92 хиляди долара, съобщава в. Hollywood Reporter.

Лотът беше изложен на интернет аукциона на 26 юни от колекционера на обувки Джордан Гелър и за него наддаваха 220 души. Името на победителя не се съобщава.

Легендарните маратонки се появиха във втората част на "Завръщане в бъдещето" през 1989 година и след 29 години не се намират в много добро състояние. Те са изтъркани, част от тях са изронени.

Продавачът обеща на спечелилия в наддаванията, че ще му изпрати всички изпаднали части от обувките в отделен колет.

През 1989 година ефектът на самозавързващите се маратонки беше постигнат със специален филмов монтаж. Едва през 2016 година компанията Nike представи модел на самозавързващи се маратонки от серията Nike Mag. Тогава бе реализирана фантастичната идея от комедията "Завръщане в бъдещето"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • DeLorean се завръща в бъдещето

    Тексаската компания DeLorean Motor Company, специализирана в реставрация на автомобили от култовия модел DMC-12, е получила разрешение да започне сери ...
    28.01.2016
    10 884
    4
  • Летящ скейтборд

    Проект за левитираща дъска като от филма "Завръщане в бъдещето" набира средства за реализация на платформата Kickstarter. Първият прототи ...
    22.10.2014
    6 166
    0