Last news in Fakti

3 Юли, 2018 12:04 1 948 3

92 000 долара за повредена маратонка (ВИДЕО)

  • завръщане в бъдещето-
  • майкъл джей фокс

Легендарните маратонки се появиха във втората част на "Завръщане в бъдещето" през 1989 година

92 000 долара за повредена маратонка (ВИДЕО) - 1
Снимка: Ebay

Повредена лява маратонка, която носеше на снимките на лентата "Завръщане в бъдещето" Майкъл Джей Фокс, беше продадена на търг в Ebay за 92 хиляди долара, съобщава в. Hollywood Reporter.

Лотът беше изложен на интернет аукциона на 26 юни от колекционера на обувки Джордан Гелър и за него наддаваха 220 души. Името на победителя не се съобщава.

Легендарните маратонки се появиха във втората част на "Завръщане в бъдещето" през 1989 година и след 29 години не се намират в много добро състояние. Те са изтъркани, част от тях са изронени.

Продавачът обеща на спечелилия в наддаванията, че ще му изпрати всички изпаднали части от обувките в отделен колет.

През 1989 година ефектът на самозавързващите се маратонки беше постигнат със специален филмов монтаж. Едва през 2016 година компанията Nike представи модел на самозавързващи се маратонки от серията Nike Mag. Тогава бе реализирана фантастичната идея от комедията "Завръщане в бъдещето"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko 88

    3 6 Отговор
    Не е за вярване. Ако ще Буда да ги е носил толкова не струват. Съпоставка на извършения труд за тези 92000 и цената на ефинкец!?!?! Работната сила на толкова пари срещу себестойността на обувката дори и да се увеличава ценати заради филма е нереално да е до такива степени.
  • 2 робин

    6 2 Отговор
    Stefko 88 за съжаление нищо не разбираш от маратонки......

    Коментиран от #3

  • 3 Stefko 88

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "робин":

    Вярно е. Не нося такъв тип обувки. Колко ли ще искат за въшливите кубинки на Шварценегер от командо? :)