Отидете към основна версия

1 711 8

Още музикални изненади от сър Пол Маккартни (ВИДЕО)

  • пол маккартни-
  • the beatles-
  • бийтълс-
  • гластънбъри

Легендарният музикант ще бъде хедлайнер на фестивала Гластънбъри през 2020 г.

Снимки: БГНЕС/EPA

Легендарният музикант сър Пол Маккартни ще бъде хедлайнер на знаковия летен фестивал Гластънбъри. Почитателите му обаче ще трябва да почакат, защото бившият бийтълс ще се изяви като водещ изпълнител догодина, пише в. "Дейли стар".

Сред потвърдените участници в тазгодишното издание на феста в Съмърсет, Англия, са звездата Стормзи, The Cure и Killers. Основателят на проявата Майкъл Ийвис обаче изглежда по-загрижен за подбора на изпълнителите и има по-големи планове за 2020 г., когато ще бъде отбелязана 50-годишнината на Гластънбъри.

В интервю за Би Би Си Съмърсет Ийвис е загатнал, че бивш член на легендарната ливърпулска четворка The Beatles ще озари сцената с присъствието си. "Пол е в много добра форма в момента", е заявил той.

Запитан дали това означава, че Маккартни ще се изяви на Гластънбъри, Майкъл Ийвис е отговорил: "Надявам се за 50-годишнината".

Намекът му идва скоро след като дъщеря му Емили Ийвис, която помага в организирането на фестивала, загатна, че две от най-големите имена в музиката са ангажирани за участие през 2020 г.

Според фестивалния сайт билетите за тазгодишното издание са разпродадени за рекордните 38 минути. Без съмнение със сър Пол в афиша пропуските за проявата догодина ще бъдат разграбени за нула време.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини