Last news in Fakti

14 Април, 2019 23:00 1 696 8

Още музикални изненади от сър Пол Маккартни (ВИДЕО)

  • пол маккартни-
  • the beatles-
  • бийтълс-
  • гластънбъри

Легендарният музикант ще бъде хедлайнер на фестивала Гластънбъри през 2020 г.

Още музикални изненади от сър Пол Маккартни (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Легендарният музикант сър Пол Маккартни ще бъде хедлайнер на знаковия летен фестивал Гластънбъри. Почитателите му обаче ще трябва да почакат, защото бившият бийтълс ще се изяви като водещ изпълнител догодина, пише в. "Дейли стар".

Сред потвърдените участници в тазгодишното издание на феста в Съмърсет, Англия, са звездата Стормзи, The Cure и Killers. Основателят на проявата Майкъл Ийвис обаче изглежда по-загрижен за подбора на изпълнителите и има по-големи планове за 2020 г., когато ще бъде отбелязана 50-годишнината на Гластънбъри.

В интервю за Би Би Си Съмърсет Ийвис е загатнал, че бивш член на легендарната ливърпулска четворка The Beatles ще озари сцената с присъствието си. "Пол е в много добра форма в момента", е заявил той.

Запитан дали това означава, че Маккартни ще се изяви на Гластънбъри, Майкъл Ийвис е отговорил: "Надявам се за 50-годишнината".

Още музикални изненади от сър Пол Маккартни (ВИДЕО)

Намекът му идва скоро след като дъщеря му Емили Ийвис, която помага в организирането на фестивала, загатна, че две от най-големите имена в музиката са ангажирани за участие през 2020 г.

Според фестивалния сайт билетите за тазгодишното издание са разпродадени за рекордните 38 минути. Без съмнение със сър Пол в афиша пропуските за проявата догодина ще бъдат разграбени за нула време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 898

    6 1 Отговор
    Ненадмината легенда. Мойто поколение израсна с него и Beatles.

    Коментиран от #5

  • 2 Гост

    0 10 Отговор
    Я дедо още се мъчи да пее . Тоз имали кой да го слуша.
  • 3 Бончо

    5 1 Отговор
    Гъст този дедо е най успелия музикант.избарши си млякото от едничката и виж в интернет.

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Гзт

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Бончо":

    Знам го тоя но музиката детски я прави неми харесва .тоя е дърт хипар. Ако може да се нарече такъв , че Ленън го бие по смъркане и дрога.Добре че го гръмнаха да не разваля хората. И се разведе и изостави дете заради смотаната японка. Има доста по добри британци от пол макарата. Дейвид Бауй,Фил Колинс , Питър Гейбриъл, Джордж Майкъл, Рокси Мюзик, Юритмикс, всички хеви и метъл банди .битълсите са доста пот тяхното ниво.

    Коментиран от #6

  • 5 Масон

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "898":

    Смехът и веселие . А другите британски по велики групи дето ги бият тез бръмбари, по качествена и свестни музика от тяхната, и от на тоз макарон дърт.Само те били велики да бе ей сега като бях малък викаха че са диви хипита , и като видях за пръв път клип с тези ,се спуках от смях ,едни костюми, стоят и не мърдат и дрънкат бозав поп стил тъпа Англия.
  • 6 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гзт":

    Явно имаш големи пропуски в знанията си по темата , не си заслужава да ти се обръща внимание.
  • 7 Ved

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бончо":

    Ти си избърши млякото велик е за някой 60-70 годишен. От време оно.Кога са били модерни.
  • 8 Гзт

    1 1 Отговор
    Не го харесвам и не се интересувам ,от неговата музика. Може и да метнеш едно око да видя кво пише за тоз левичар , по не това знам че свири с лявата ръка.