Отидете към основна версия

6 208 15

Затрупаха Мария Бакалова с награди и признания (СНИМКИ)

  • мария бакалова-
  • актриса-
  • борат-
  • награди

Изгряващата актриса върви устремено към наградите Оскар

Тази година, сякаш напук на пандемията, актрисата Мария Бакалова има много поводи не само за радост, но и за гордост. Истината е, че нищо, в това число дори и коронавирусът, не успя да попречи на звездата ѝ да изгрее на холивудския небосклон, където продължава да блести с пълна сила, въпреки тежкото положение, в което се намира шоубизнесът днес. Доказателство за това са множеството награди, с които Америка затрупа българката за съвсем кратко време, пише life.dir.bg.

Преди 4 дни тя спечели отличието за най-добра поддържаща женска роля на Нюйоркския кръг на филмовите критици за превъплъщението си в 15-годишната Тутар - дъщеря на казахстанския журналист Борат. Филмът е дълго чакано продължение на лентата от 2006 г. и се превърна в най-гледания филм за 2020-а. Признанията към нея съвсем не приключват тук.

В края на октомври т.г. 24-годишната бургазлийка, която бе избрана за образа на Тутар сред общо 600 кандидатки, оглави класацията за най-популярни актьори в света, определяща се от милионите потребители на престижния кино сайт IMDb. Това бе абсолютен прецедент, тъй като за първи път, откакто съществува платформата, българско име бе поставено на върха ѝ.

Блондинката изпревари множество от холивудските знаменитости, в това число дори и Саша Барън Коен, който е основното действащо лице във филма с нейно участие. След Бакалова, надолу по стълбицата стоят Лили Колинс, Ана де Армас, Ан Хатауей, Скарлет Йохансон, Матю Макконъхи, Том Крус, Марго Руби, Леонардо ди Каприо и др.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.

Свързани новини

  • Мария Бакалова беше невероятна

    Мария Бакалова свърши невероятна работа. Това обяви продуцентът на втората част на филма ‘‘Борат‘‘ Моника Левинсън. Съобщи Cin ...
    31.01.2021
    12 127
    27