Отидете към основна версия

4 871 18

20 години по-късно: Ригс и Мърто се завръщат в "Смъртоносно оръжие 5"

  • ричард донър-
  • смъртоносно оръжие 5-
  • смъртоносно оръжие-
  • мел гибсън и дани глоувър-
  • мел гибсън-
  • дани глоувър

Режисьор на лентата отново ще е Ричард Донър, който вече работи по проекта

Снимка: shutterstock

Мел Гибсън и Дани Глоувър отново ще влязат в образите на едни от най-емблематичните екшън герои в киното. Двамата актьори се завръщат като дедективи Ригс и Мърт в ново продължение на екшън комедията "Смъртоносно оръжие".

Режисьор на "последния" пети филм от популярната полицейска поредица, стартирала през 1987 г., ще е Ричард Донър съобщи ContactMusic.

90-годишният Донър, който режисира всичките четири филма от поредицата, лично е потвърдил в отговор на ширещите се в последно време предположения, че ще застане зад камерата за петия и последен филм от нея.

"Този филм ще е последният, обещавам. За мен ще бъде чест и привилегия да сложа край на историята. Вълнуващо е", казва режисьорът за в. Daily Telegraph.

Очаква се в познатите им роли на лосанджелиските детективи Мартин Ригс и Роджър Мърто да се завърнат 64-годишният Мел Гибсън и 74-годишният Дани Глоувър - над две десетилетия след излизането на екран на "Смъртоносно оръжие 4".

Гибсън наскоро разкри, че петият филм от поредицата "абсолютно е на път да се случи", както и че ще бъде режисиран от "легендата" Ричард Донър, който вече работи над проекта.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 11 гласа.

Свързани новини