Отидете към основна версия

4 797 21

Хиляди аплодираха Лили Иванова по време на концерта в Пловдив

  • лили иванова-
  • концерт-
  • пловдив-
  • античен театър-
  • аплодисменти

"За мен е невероятно удоволствие да бъда в този прекрасен град", с тези думи примата отговори на аплодисментите

Снимка: БГНЕС

"За мен е невероятно удоволствие да бъда в този прекрасен град". С тези думи Лили Иванова отговори на аплодисментите на хилядната публика, която я посрещна в Античния театър в Пловдив. Песента "Студ" даде начало на концерта на примата , част от националното ѝ турне.

На сцената с Лили Иванова бяха музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов–Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии и вокалното трио LaTiDa – беквокали. В екипа са също Ангел Попов–Ачо – мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад – звук и осветление, и Николай Недеков – организация и връзки с обществеността.

"Пловдив си е Пловдив", възкликна певицата след поредните бурни аплодисменти и запя хитовите песни "Щурче", "Детелини", "Панаири" и "Ветрове".

Националното турне на Лили Иванова започна на 10 май в Благоевград. То включва 15 концерта в 13 града в страната. Следващата среща на примата на българската естрада с публиката е на 17 август в Стара Загора. Турнето ще завърши с два концерта - на 15-и и 16 декември в София.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.

Свързани новини