Отидете към основна версия

519 2

Джейн Фонда взема наградата за цялостен принос на SAG за 2024 г. ВИДЕО

  • джейн фонда-
  • награда-
  • актриса

Тя ще бъде удостоена с най-високото отличие на Съюза на артистите по време на 31-вите годишни награди на Гилдията на филмовите актьори

Снимка: YouTube

Легендарната актриса и активистка Джейн Фонда е обявена за 60-ия носител на най-високата награда на SAG-AFTRA: наградата SAG за цялостно творчество за кариера и хуманитарни постижения, предаде NOVA.

Фонда ще бъде удостоена с най-високото отличие на Съюза на артистите по време на 31-вите годишни награди на Гилдията на филмовите актьори, които ще се излъчват на живо по Netflix.

Присъждана всяка година на актьор, който насърчава „най-добрите идеали на актьорската професия“, наградата SAG за цялостно творчество ще бъде последната от респектиращия каталог от международни индустриални и обществени отличия на Фонда, които признават нейните майсторски изпълнения и въздействащ активизъм.

Прочутата кариера на Джейн Фонда, която продължава шест десетилетия, завладява публиката с многостранните си изпълнения в киното, телевизията и театъра, като същевременно използва платформата си, за да защитава важни социални каузи. Предишните ѝ отличия включват две награди "Оскар", две награди БАФТА, "Еми", седем "Златни глобуса", наградата AFI за цялостен принос през 2015 г., наградата Cecil B. DeMille, наградата Elle's Women in Hollywood Icon и хуманитарната награда Women in Film Jane Fonda, кръстена на Фонда за нейната активност и филантропски ангажименти през целия ѝ живот.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини