Отидете към основна версия

1 888 4

Геймъри ще мерят сили в София

  • гейминг-
  • геймъри-
  • софия-
  • турнир-
  • състезание-
  • подаръци

Организаторите предлагат и зала за свободна игра

Стопкадър: YouTube

На 19 декември от 10:00 часа едни от най-добрите гейминг отбори в България ще премерят сили в CS:GO турнир. По време на събитието ще се състезават четири отбора. Те са предварително класирани измежду 270 геймъра на провелите се на 21 и 28 ноември онлайн квалификации. 

Класиралите се на 1-во, 2-ро и 3-то място ще си разделят парична печалба от 1000 лева, както и много други награди. Играчите ще получат възможност да станат геймъри на BPro Gaming, да получат професионален мениджмънт, спонсорство и цялостна подкрепа за реализация на отборите им. 

Организаторите предлагат и зала за свободна игра. Всеки, който желае, ще може да регистрира себе си и клана си, за да се състезава срещу други отбори. За посетителите ще има много изненадани и томбола с подаръци. Събитието има за цел да се превърне в традиция и да подбира най-добрите в бранша.

Pro Gaming Alliance е неправителствена организация, създадена в подкрепа на професионалният гейминг в България. Основна цел на Сдружението е да допринесе за развитието на българската и международната гейминг общност.

Специален акцент се поставя върху организиране на информационни и други кампании насочени към здравето на децата, които играят електронни игри. Турнирът ще се проведе в Софарма Бизнес Тауърс, съобщиха организаторите на събитието.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Геймърите са по-добри в училище

    Родителите, които се притесняват от постоянното седене на децата пред монитора, трябва да бъдат по-спокойни. Според ново проучване геймърите се пре ...
    10.08.2016
    1 169
    0