Отидете към основна версия

8 253 8

Красавица показва грозните си страни

  • ана виктория-
  • страни-
  • красавица

Ана Виктория иска да вдъхне увереност на жените, относно тяхната физика

Красивата Ана Виктория е прекрасен фитнес модел и истински идол за множество жени. Тя води собствен блог за фитнес съвети и има 900 000 последователи в социалните мрежи.

Красавицата обаче е решила да вдъхне кураж и увереност на дамите, като публикува свои снимки, на които видно си личат нейни физически недостатъци, съобщи „Metro”.

В „Инстаграм“ Ана публикува снимки от сватбения си ден. На едната тя стои изправена и демонстрира прекрасна фигура. На другата обаче е седнала и коремът й изглежда подут.

„Някой ми каза, че всички имаме своите добри и лоши страни. Първата снимка е от деня преди сватбата ми, а втората е правена точно 2 минути след първата. Не разбирам защо лошите страни трябва да имат по-голяма тежест от добрите. Ако се вглеждате силно в лошите си страни, е добре да правите същото и с добрите си“, пише моделът.

Красавицата публикува и друг снимка в седнало положение, на която кожата на стомаха й също изглежда отпусната.

„Публикувам тази снимка, защото искам да знаете, че когато сте седнали е абсолютно нормално кожата на корема ви да изглежда отпусната и няма никаква нужда да се срамувате от подобно нещо“, пише Ана.

 

 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини