Отидете към основна версия

11 146 1

Марк Зукърбърг отрече да е рептил

  • гущери-
  • рептили-
  • марк зукърбърг-
  • фейсбук-
  • хора гущери

Въпросът бе зададен по време на сесия на живо в социалната мрежа

Основателят на социалната мрежа Марк Зукърбърк не е човек - гущер, или поне така твърди самият той.

По време на едночасовата сесия с въпроси и отговори на живо във Фейсбук, домакинът Зукърбърг категорично отрече да е част от тайното общество на хората - гущери, които тайно бродят между хората и контролират света.

Отдавна съществуват конспиративни теории, според които най-силните и влиятелни хора в света всъщност са рептили (гущери), облекли гигантски човешки костюми. Дейвид Айк, британски писател с афинитет към теориите на конспирацията, може би е най-известният човек, който твърди, че почти всички влиятелни хора в света всъщност са рептили хуманоиди.

Зукърбърг обаче настоява, че той не е един от тях.

"Марк, верни ли са твърденията, че ти тайно си гущер?" прочете въпроса Зукърбърк и продължи леко изнервено:  Хм ... аз , аз ще трябва да отговоря с "не" на това. Аз не съм гущер."

Проучване от 2013 г. установи, че около 4 процента от регистрираните гласоподаватели в САЩ вярват, че "хората гущери контролират нашите общества като придобиват политическа власт."

Живото предаване с основателя на Фейсбук е било гледано от повече от 6 млн. души. След като въпросът за гущерите е бил зададен 11 275 души са харесали фенстраницата на рептилиите в социалната мрежа.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини