Отидете към основна версия

3 148 8

Тръмп разката звездите

  • донлад тръмп-
  • звезди-
  • сащ

Негодувание в социалните мрежи

Звездите на САЩ бяха неизменна част от кампанията на Хилари Клинтън за президент. След победата на Доналд Тръмп те заляха социалните мрежи с реакции на шок.

Интересното е обаче, че имаше и такива, които до сега не изразяваха публично подкрепата си за Тръмп, но изведнъж решиха да го поздравят.

Най-шокиращо обаче беше признанието на певицата Кати Пери. Тя пя на няколко от предизборните митинги на Клинтън и дори заявяваше, че е готова да се съблече, за да събере гласове за нея. Сега тя призна, че нейните родители са гласували за Тръмп.

„Тази вечер моите родители гласуваха за Тръмп. Но знаете ли какво? Ние пак ще седнем на една маса за Деня благодарността“, заяви Пери.

Ариана Гранде пък директно призна, че се е разплакала.

„Това е унищожително ужасяващо. Аз съм в сълзи“, написа Гранде в социалните мрежи.

„Някои не харесват Буш. Други не харесват Обама. Забравете това сега. Сега нещата са наистина страшни. Това е нещо ново“, написа комикът Сет Макфарлън.

Позитивният елемент от всичко това е, че вече не можем да се преструваме, че сме свободни от сексизъм и расизъм. Въпросът е какво ще правим сега?“, написа актрисата Джесика Частейн.

„Това е ужасяваща нощ за Америка. Оставихме омразата да води нашата велика нация. Един грубиянин ще определя нашия курс. Съкрушен съм“, написа актьорът Крис Евънс.

„Радвам се, че моят приятел Доналд Тръмп е новият президент на САЩ. Поздравления“, написа телевизионният водещ Пиърс Моргън. Поздравления оправи и Алек Болдуин.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Бразилия спокойна за Тръмп

    Президентът на Бразилия Мишел Темер изрази увереност, че победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ няма да повлия на отношенията между В ...
    10.11.2016
    1 169
    1
  • При Тръмп ще има преразглеждане на световната сигурност

    Проучванията бяха погрешни, защото те не отразяваха гледните точки на повечето американци за промяна в лидерството на страната и по-скоро на начина, п ...
    09.11.2016
    2 495
    6
  • Обама покани Тръмп в новия му дом

    Действащият президент на САЩ Барак Обама поздрави Доналд Тръмп за победата му в изборите за следващ президент, съобщи ABC. Говорителят на Белия дом ...
    09.11.2016
    1 543
    4