Отидете към основна версия

2 754 4

Шоумени навлизат в имотния бизнес

  • енчев-
  • румънеца-
  • имоти-
  • банско-
  • център

Георги Енчев от хип хоп дуета „Румънеца и Енчев” вече няма да живее в София. Заедно със семейство си се мести в Банско. „От доста време го мечтая… и ето и че и на това предизвикателство му дойде реда… да стана банскалия и да заживея в зимната столица на Балканите. Причините да се преместя в Банско са много. От една страна, искам семейството ми да живее различен, спокоен и природосъобразен начин на живот, какъвто за съжаление големия град не предлага на този етап.  В Банско няма престъпност, няма наркотици и жрици по улиците, единственото нещо , което децата могат да правят е да спортуват, да учат и творят. От друга страна, със съпругата ми отдавна искаме да започнем  някои нови бизнес проекти, включително да открием най-големия детски развлекателен център в града, Суши бар, в който освен класическите варианти на суши за пръв в България ще опитате суши с бански старец и кървавица, и наргиле бар за татко”, обяснява Енчев.

Певецът и семейството му ще живеят в луксозен апартамент в хотел „Вила Рока” в Банско. „Ще продължа да пътувам до София всяка седмица и да си движа нещата около лейбъла и всички нови проекти, които сме подхванали с Румънеца и компания”, допълва той.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Цени от 350 EUR/кв.м в Банско

    Докато при жилищния сегмент наблюдаваме оптимистични нотки на подобряване на пазара, то във ваканционния положението остава критично. През изминала ...
    06.02.2012
    3 443
    6