Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 13:02 2 745 4

Шоумени навлизат в имотния бизнес

  • енчев-
  • румънеца-
  • имоти-
  • банско-
  • център

Георги Енчев от хип хоп дуета „Румънеца и Енчев” вече няма да живее в София. Заедно със семейство си се мести в Банско. „От доста време го мечтая… и ето и че и на това предизвикателство му дойде реда… да стана банскалия и да заживея в зимната столица на Балканите. Причините да се преместя в Банско са много. От една страна, искам семейството ми да живее различен, спокоен и природосъобразен начин на живот, какъвто за съжаление големия град не предлага на този етап.  В Банско няма престъпност, няма наркотици и жрици по улиците, единственото нещо , което децата могат да правят е да спортуват, да учат и творят. От друга страна, със съпругата ми отдавна искаме да започнем  някои нови бизнес проекти, включително да открием най-големия детски развлекателен център в града, Суши бар, в който освен класическите варианти на суши за пръв в България ще опитате суши с бански старец и кървавица, и наргиле бар за татко”, обяснява Енчев.

Певецът и семейството му ще живеят в луксозен апартамент в хотел „Вила Рока” в Банско. „Ще продължа да пътувам до София всяка седмица и да си движа нещата около лейбъла и всички нови проекти, които сме подхванали с Румънеца и компания”, допълва той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Скрудж

    0 0 Отговор
    Петорката е най-доброто семейство!
  • 2 XXX

    0 0 Отговор
    Гъзари са станали
  • 3 ЧОЧКО

    0 2 Отговор
    Работата стана извадиго да пръдна !Кога станаха калайджий,кога им пчернаха гъзовете ! Боже ще си наглежда лейбъла !!! Ан дей де!
  • 4 псевдо описател

    1 0 Отговор
    Е как ще има наркотици и жрици по улиците на Банско... като там вече няма улици :)