Отидете към основна версия

23 333 12

Как реагират мъжете, когато им откажат

Не е тайна, че мъжете са също толкова чувствителни, колкото жените. Честно, не знам защо се опитват да го крият толкова много. Чувствителността не е признак на слабост, а на човечност. Е, не и според някои мъже. Когато отрежеш мъж, могат да се случат много неща. Няколко дами споделят своите страшни истории от опита си.

1. Когато му отказах, той ми каза, че дори не съм толкова сладка. Щом така си казал...

2. Един тип, който „харесвах“ ми каза, че просто искал да ме използва и да си поиграе с чувствата ми, след като го отрязах. Колко „мъжка“ постъпка само.

3. Един мъж в бара се опитваше да ме сваля, но след като учтиво му казах, че не съм заинтересована, ми каза, че и без това не иска да го виждат „с дебелия ми задник“. Браво!

4. След като отказах на един мъж, той ме нарече „курва“, защото си мислел, че вижда гърдите ми през блузата. Що за логика?

5. След като отказах на един мъж, той ми каза, че съм грозна два пъти и то след като го отрязах.

6. Харесвах го, но му отказах. Отговорът на това беше, че той спа с най-добрата ми приятелка.

7. Когато бях на 16, си легнах с един тип, защото се разплака, когато първо му отказах.

8. Един мъж ме попита грубо „Дали нямам проблеми с баща си?“. Погледнах го в очите и му казах: „Да, като се има предвид, че е мъртъв.“ Не посмя да ми отвърне.

9. След като отрязах един мъж, той ме блокира навсякъде и спря да ми говори.

10. Отказах да изляза с един тип, след което той ме нарече „Лесбийка“ и ми изпрати снимка на пениса си без причина. Как да не обичаш да си жена?!

11. Отрязах един мъж и той ми каза, че ще се събере с бившата си. Не защото я харесва, а защото иска да си го върне на мен. (???)

12. Отказах на един тип, затова той изпрати имейл на майка ми, за да и каже, че се боря със сексуалността си. Кой нормален човек би направил такова нещо?

13. Един мъж ме попита: „Страхуваш ли се? Вашите забраняват ли ти?“, след като го отрязах. Не, човече, просто не те харесвам.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини