Отидете към основна версия

10 050 23

В преследване на перфектния външен вид, този мъж се е оперирал 57 пъти (СНИМКИ)

  • външен вид-
  • перфектен-
  • родриго алвес-
  • пластични операции-
  • бразилец

Мъжът с най-много пластични операции се подложи на поредната 58-мата процедура

Снимки: Инстаграм

Вманиачен по външния си вид, 33-годишният бразилец Родриго Алвес, е мъжът, подлагал се на най-много пластични операции в света.

Наричат го човешката кукла Кен, заради външния му вид, който се дължи на всичките 57 разкрасителни и оперативни процедури, на които се е подлагал и за които е похарчил половин милион долара, пише в. "Метро".

Алвес иска да изглежда перфектно и се стреми към това с цената на всичко. Въпреки изумителния брой операции, той продължава да не е доволен от начина, по който изглежда и съвсем скоро ще се подложи на 58-мата си операция.

Алвес ще замине за Индия, за да се подложи следващия месец на рискована операция, чрез която оперативно ще промени цвета на очите си.

В ексклузивно интервю за "Мейл Онлан" Родриго разказва подробно за предстоящата му операция, която лекари от Великобритания и САЩ отказват да направят, без да е необходима.

"Следващата ми операция ще бъде постоянна промяна на цвета на очите. Сега аз нося ръчно рисувани цветни лещи, изработени от един американски художник. Всеки чифт от тях струва 500 долара и аз имам 14 различни цвята“, обяснява ексцентрикът.

"Естественият цвят на очите ми е тъмно кафяв. Не го харесвам и нося цветни лещи, но се уморих от това", обяснява Родриго причините, поради които е решен да се подложи на рискованата хирургическа интервенция, която ще бъде извършена в Делхи.

Новият цвят на очите му ще е ледено сиво и ще му струва около 10 000 долара.

"Има хора, които нямат пигментация на ириса и се налага да им бъдат поставени тези импланти. В моя случай, операцията е личен избор, а не необходимост и няма пари на земята, които да убедят очен лекар в САЩ или Великобритания да извърши процедурата“, казва Родриго.

Но в Индия нямат нищо против да вземат парите му. Клиниката в Делхи му била препоръчана от приятели, трима, от които вече са се подложили на операцията.

Родриго е известен с любовта си към екстремните пластични процедури.

Той вече се е подлагал на липосукция, филъри, има осем операции на носа и силиконови импланти в гърдите, както и стволови клетки, инжектирани в лицето му и косата.

Голяма част от доходите му, наследени от богатите му баба и дядо, вече са инвестирани във външния му вид.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини