Отидете към основна версия

23 342 8

Най-небрежните секс партньори според зодията

  • секс-
  • зодия-
  • лош-
  • партньор-
  • козирог-
  • водолей-
  • близнаци
Снимка: Shutterstock

Макар много хора да не вярват, че има връзка между датата на раждане и някои открояващи се специфики на индивидуалността, все пак могат да се отграничат доста прилики и различия между представителите на даден зодиакален знак. Тези особености важат с пълна сила и в личен и интимен план. В интимно отношение, има зодии, които обичат и могат да правят другите щастливи и се стараят да задоволяват потребностите на своя партньор. Но има и такива, които не се справят много добре в леглото или просто не смятат за важно да го направят. Ето кои три зодиакални знака се открояват с най-неприятни характеристики в сексуално отношение:

1. Водолей

Водолеите са дълбоки мислители с интереси и могат да бъдат добри в леглото, защото вероятно са прочели нещо по темата. Те правят секс по определен начин, който в тяхната глава е най-добрият. Но това не винаги важи и за останалите, които делят едно легло с представител на тази зодия.

2. Козирог

Козирогът е странна личност. Може да бъде страхотен в леглото, но това се дължи само и единствено на желанието му да бъде най-добър във всичко, с което се захване, а не от мисъл за партньора. Ако търсите дългосрочна връзка, изпълнена със страст, в която сексът е от водещо значение, може би трябва да се преориентирате към друг партньор.

3. Близнаци

Близнаците са един от най-страстните зодиакални знаци и умеят да бъдат предизвикателни. За съжаление, могат да бъдат доста пренебрегващи в други области, които са нужни, за да доставят удоволствие на партьнорите си. Те не умеят да се съсредоточават дълго време в едно нещо, така че очаквайте нещата да стават по бързата процедура.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини