Отидете към основна версия

29 947 11

Арестуваха Пацата от "Биг Брадър"

  • пацата-
  • арестуваха-
  • биг брадър

Той е задържан за нелегални хазартни игри

Един от най-култовите участници в телевизионното риалити шоу "Биг Брадър" - Пацо, е бил задържан за организирането на нелегални хазартни игри и залагания, съобщава в. "Телеграф".

Спецакцията с участие на служители от териториална служба "Борба с организираната престъпност" се е провела на 14 юли в миньорския град Гълъбово. 34-годишният Панайот Кючуков, когото цяла България знае като Пацо от Гълъбово, бил закопчан с белезници заедно с 11 участници в залаганията. От ОД на МВР - Стара Загора уточниха, че имало данни незаконната дейност да се извършва от края на 2016 година.

При извършените процесуално-следствени действия са иззети множество тестета карти, чипове, зарове, куфари, съдържащи пособия за хазартни игри, пари и др.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 327, ал. 1 от НК, а Кючуков е бил отведен за 24 часа в РУ "Полиция" - Гълъбово". На този етап няма повдигнати обвинения, няма и мерки за неотклонение по разпореждане на прокуратурата. През почивните дни са били проведени множество разпити, включително и пред съдия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Арестуваха сина на Жан-Клод Ван Дам

    Американската полиция е задържала сина на актьора Жан Клод ван Дам, съобщи TMZ. Никълъс Ван Варенберг е на 21 години. Той е бил задържан в Тампа. С ...
    13.09.2017
    7 986
    8