Отидете към основна версия

12 912 4

Дерматолог изстиска гигантска киста (ВИДЕО + СНИМКИ)

  • пъпки-
  • киста-
  • стискане

Дерматологът д-р Сандра Лий (известна още като Dr Pimple Popper „Изскачащата пъпка“) се завърна с нов видеоклип, в който премахва огромна киста, разположена в центъра на челото на млад мъж. Докторката дори се пошегува като сравни кистата с рога на еднорог, съобщи „Дейли Мейл“.

На д-р Лий ѝ отнело около 20 минути да премахне голямата подутина, която по думите на пациента е била „най-големият му кошмар“. Кистата се е появила преди около 6 години, като е растяла с всеки изминал ден, докато не е станала голяма, колкото топка за пинг понг. Тогава младият мъж решил, че е време за хирургична намеса.

Първоначално д-р Лий си мислела, че издутината е лимфома – мека и мазна бучка, която расте под кожата, но след като я срязала със скалпел станало ясно, че вместо това е киста. Тя отворила кожата по такъв начин, така че по-късно белегът да се скрие между естествените гънки на челото на човека, а след като премахнала вътрешната течност, изрязала ненужната кожа и зашила отвора.

По време на цялата процедура пациентът носел слушалки, тъй като се страхувал от игли и всякакви остри инструменти. Д-р Лий казва, че винаги препоръчва на пациентите си да носят слушалки, защото по този начин отклоняват вниманиeто си от операцията и се отпускат.

Тя публикува записа на операцията в Ютюб още в неделя и го нарече „No More Unicorn" (Без повече еднорози).

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини