Отидете към основна версия

23 835 18

Изваяна поп фолк певица лъсна без бельо

  • анджелина-
  • бельо-
  • певица

Анджелина е скандална поп фолк певица

Красавицата Анджелина не спира да показва уникално тяло, страхотен тен и палаво поведение. Спряганата за бивша изгора на бизнесмена Христиан Гущеров пусна пореден горещ кадър в социалната мрежа, който привлече мъжкото внимание, пише Блиц.

Наскоро върналата се в отбора на брюнетките красавица качи снимка, на която умишлено или не е забравила да си сложи каквото и да е бельо. Все пак, необичайно за нея, е решила да се покрие, слагайки дънково яке, което умело прикрива най-пикантните й части. Кадърът веднага започна да се радва на одобрението на почитателите на певицата. Фотоса бързо събра харесвания, а и не малко коментари.

Това наистина не е първият пикантен кадър, който Анджелина си позволява да пуска. Красавицата обича да предизвиква силния пол, показвайки стройната си фигура из мрежата.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Тейлър Суифт със зашеметяващи визии за Vogue

    Американската поп изпълнителка Тейлър Суифт, която наскоро издаде нов албум, ще краси корицата на януарския брой на британския Vogue. Тейлър показа ...
    07.12.2017
    2 195
    0
  • Изгониха Луна от Биг Брадър

    Едва 5 дни преди финала на най-гледания риалити формат в момента - Биг Брадър, певицата Луна беше изгонена от къщата, защото нападна съквартирантите с ...
    07.12.2017
    7 149
    10