Отидете към основна версия

37 567 35

Mодел загина, след като падна чисто гола от 20-ия етаж

  • моделка-
  • ивана смит-
  • падна-
  • загина-
  • гола

18-годишният модел Ивана Смит е загубила живота си след като паднала от балкона на 20-ия етаж на жилищна сграда по време на бурно парти в Малайзия. Красивото момиче е било намерено мъртво на шестия етаж на сграда, интересното е, че е била абсолютно гола.

Ивана Смит се премества от Холандия в Малайзия при дядо си, когато била на пет години. През това време тя развива успешна кариера като модел и е една от най-търсените в модния бизнес, съобщава Mirror.

Според предварителните данни, в нощта, когато се е случила трагедията, момичето пристигнало в апартамента на женена двойка. Полицията не допуснала наличието на престъпление, случилото се било прието за трагичен инцидент. Въпреки това, родителите на починалата се свързали с Интерпол за провеждането на по-задълбочено разследване. Бащата на Ивана твърди, че дъщеря й, която участва в модни ревюта за Chanel и други известни марки, е изпратила селфи на приятеля си преди смъртта си. Тя била открита мъртва седем часа по-късно.

"Тя е паднала от балкона на 20-ия етаж в 10 часа сутринта. Как е възможно това? Странно е, че тялото й е забелязано едва след около 5 часа по-късно. Освен това нейният ръст е 180 см, а височината на балкона е 120 см, тоест това би се случило доста трудно", казва бащата на починалата. Бельото и обувките на момичето така и не били открити. Освен това, остава неясно дали има следи от наркотици и алкохол в кръвта на Ивана Смит.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини