Отидете към основна версия

53 198 29

Лъсна цената за нощ с плеймейтка - смехотворна е

  • плеймейт-
  • цена-
  • пари-
  • мис плеймейт

Колко струва да те обслужи плеймейтка?

Стана ясно колко струва на един "клиент", който иска да си заплати за услугите на плеймейтка за една нощ. Добре запознати с условията и цените на моделите разказаха подробно къде и как плеймейтките си ловят клиенти, пише Уикенд. Цените за нощ с плеймейтка са изненадващо ниски.

„300 лева! Толкова струва вече да си наемеш сравнително популярна кандидатка за Мис Плеймейт! Наемаш ги уж да ти танцуват, но е ясно, че танцът прераства в още нещо. Е, не всички, но 70% се съгласяват за екстри. Някои се пазарят, искат повече пари – 500 или 700 лева, но повечето са твърдо на 300-400 лева”, разказват клиенти на момичетата.

Разбира се, колкото по-известна е моделката, толкова по-скъпо струват услугите ѝ. Такъв е и примерът с най-новата носителка на титлата Мис Плеймейт Нора Недкова, разказват запознати.

„На Никулден бяхме в един от най-елитните столични клубове и Нора пристигна в целия си блясък към 4 часа през нощта. Дотогава сигурно е вършала по другите заведения. Дойде с приятелка, която беше по-надута даже и от нея. И двете бяха облечени като жрици, а главите им бяха накичени с толкова екстеншъни, че се чудехме как ги държат изправени. Веднага извадиха цигарите, макар че в клуба пушенето е забранено, после се нацупиха на фотографите, че ги снимат, даже ги заплашиха със съд, ако не изтрият незабавно снимките”.

Двете приятелки седнали на бара и веднага започнали да се оглеждат за "жертви". Не след дълго получила покани от няколко различни мъжки компании като си харесала една и се присъединила към нея. Компанията се състояла от яки, млади мъже с възможности.

В същия клуб, но на друго сепаре била и небезизвестната Деси Димитрова или Деси Фотосесията с три свои приятелки. Още с влизането си те били поканена от мъжка компания, която заела сепаре, за което се искало минимална консумация от 800 лв. Когато момичетата се присъединили към компанията веднага започнали да се натискат помежду си. Свидетели на ситуацията коментират, че това приличало на шоу за клиентите. Смята се, че момичета от ранга на Фотосесията си искат по 300 лв. на "изпълнение".

Доста по-известната вече носителка на титлата "Мис Плеймейт" Ася Капчикова била едра риба и си искала доста повече - поне хиляда лева. Тя дори подбирала клиентелата си и отпращала хора. Смята се, че това е заради сериозната ѝ връзка с гаджето ѝ Живко, заради което дори обмисляла да спре с клиентите за една нощ.

Преди време тя имаше връзка с рапъра Криско. Тогава се носиха слухове, че той я е зарязал именно, защото разбрал, че тя изпълнявала платени услуги.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.

Свързани новини