Отидете към основна версия

16 Март, 2018 11:56, обновена 16 Март, 2018 11:56 165 554 21

Разводът на годината: Благо оставя всичко на Есмер

  • благой георгиев-
  • есмер-
  • развод-
  • благо джизъса-
  • деца-
  • брак

Футболистът Благой Георгиев ще остави на Есмер цялото придобито имущество по време на своя брак с рускинята. Звездната двойка ще се разведе по взаимно съгласие. Новината беше потвърдена от близък приятел на Джизъса. Делото по развода се очаква да премине без драми.

Джентълменски Георгиев е решил да не предявява претенции към активите, които по закон трябва да бъдат поделени 50 на 50. Придобивките не са никак малки. Най-скъпата от тях е луксозен ресторант в центъра на Москва, който е оценяван на около 1 млн. долара. Другото мащабно бизнес начинание, което футболистът започна с жена си, е клиника за естетична хирургия.

"Наистина Благо ще се развежда - коментира говорителят на Джизъса - Наско Лазаров. - Той ще осигури и Есмер, и сина им Елай.", пише в. "България днес".

Малчуганът, който е на година и половина, ще получи апартамент. Подсигурени жилища имат и другите две деца на Джизъса. 7-годишната Йоанна и Давид, който след няколко месеца става на пет, никога не са били пренебрегвани от татко си. Те дори присъстваха на сватбата на Благо и Есмер преди повече от 2 години. Първите две деца на Джизъса са от неговата дългогодишна приятелка - гимнастичката Христина Витанова, с която така и не сключи брак.

Разривите между футболиста и руската танцьорка започнаха година след техния брак. Есмер не беше хич доволна от непрекъснатите пътувания на Благо. Част от тях Джизъса оправдаваше с футболните ангажименти. Честите посещения до България се случваха под претекст че той посещава децата, докато всъщност той обикаляше столичните чалготеки, заобиколен от различни обожателки.

Есмер е много ревнива и дебнеше из социалните мрежи и българските медии какво прави половинката ѝ преди с ужас да открие, че вместо да гушка Давид и Йоанна, Благо се появява в компанията на чужди жени. Точно това стана и причина Георгиев да спре временно своя профил в Инстаграм, за да не бъде допълнително шпиониран. Следваха чутовни скандали и разправии, двамата се разделяха и събираха многократно.

Сега очевидно чашата е преляла и няма връщане назад. Есмер и Джизъса са се разбрали, че бракът им приключва, още преди футболистът да се прибере в България. Самият Георгиев потвърди, че нещата отиват в тази посока. След като го попитали защо жена му е изтрила всичките им общи снимки, Благо отговорил, че явно вече не ѝ е симпатичен.

До развода съвсем не се е стигнало лесно, разказват приятели на футболиста. Благо Георгиев дълго време е обмислял как точно да постъпи. Футболистът не искал да се разделя с жена си заради силната си вяра. Според нея разбиването на църковен брак, какъвто той има с Есмер, е голям грях. В крайна сметка Благой е решил, че е най-добре да се раздели със съпругата си, но трябва да потърси опрощение за това.

Футболистът планира на Великден да отиде в българския манастир на Атон, където да направи точно това - да потърси опрощение на постъпките си от светите монаси. Футболистът няма намерение да слага край на връзките, които има в Русия. Благой е изявил сериозно желание да започне бизнес в страната, като ползва контактите, които си е създал през годините. Успоредно с това Благой ще има възможност да вижда Елай, както и Есмер. По подобен начин бившият национал запази своите отношения с Христина Витанова. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти, а гимнастичката прощаваше изневерите на футболиста.

Есмер загатна, че има нов обожател, като не пропусна да се похвали с огромен букет рози на своята страница в Инстаграм. Няколко дни по-рано тя се появи и с друг букет, но от лалета. Снимката отново бе качена в Инстаграм.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Гери-Никол налази Джизъса (СНИМКА)

    Певицата Гери-Никол се нахвърли без свян върху бившия футболист Благо Георгиев. Участничката в "Като две капки вода" е хлътнала по все ощ ...
    24.03.2018
    15 662
    16