Отидете към основна версия

16 010 22

Брад Пит и Дженифър Анистън нанесоха съкрушителен удар на бившите си (СНИМКА)

  • брад пит-
  • дженифър анистън-
  • актьори-
  • събраха се-
  • бивши съпрузи-
  • джордж клуни-
  • отново заедно

За новото начало на бившите съпрузи помогнал Джордж Клуни

Снимка: shutterstock

Новината за подновените отношения между Брад Пит и Дженифър Анистън, се оказа неочаквана за милионите им фенове по света.

Като доказателство, че двамата актьори са си дали "втори шанс", американското списание Star публикува на корицата си вълнуваща снимка. Папараци изловиха влюбената двойка да се целува на улицата.

Според запознати, двамата са започнали да се срещат тайно седмица след раздялата на звездата от "Приятели" с Джъстин Теру, макар Пит все още да не е сложил официален край на брака си с Анджелина Джоли, пише изданието.

На кадъра Анистън е прегърнала Пит и двамата си разменят страстна целувка.

Източници на американския таблоид твърдят, че за събирането на бившите съпрузи помогнал близкият приятел на Пит - Джорд Клуни. Когато разбрал за провалилия се брак на Анистън, той решил, че това е най-подходящият момент да бъдат разпалени старите чувства между бившите съпрузи.

Именно Клуни организирал първата им тайна среща, която била в началото на месец март и с колата си откарал своя приятел до дома на Дженифър, пише Star..

Запознати твърдят, че двамата са прекарали прекрасна вечер и са се отдали на спомени от времето, в което са били заедно. Скоро след това последвала нова среща. Доказателства за тайните им рандевута обаче все още няма.

Междувременно познат на Анджелина Джоли разкри пред HollywoodLife, че актрисата не иска да повярва, че Брад и Джен се срещат. „Разкъсва се от ревност, че Пит може да обръща внимание на бившата си. Разводът бе тежък за нея, тя все още има много силни чувства към Брад”, разказва той.

Актрисата възприемала новините за връзката на бившия си мъж като предателство. „Това е удар за нея. Тя казва, че не иска да чува за него, но не може да не следи новините на таблоидите”, отбелязва приятелят на Джоли.

Освен това стана ясно, че Анистън е поканила Джоли на вечеря, за да решат мирно назряващия конфликт. Но Анджелина отклонила предложението. „Отчитайки всички силни чувства, които продължава да изпитва към мъжа си, не е странно, че последното, което иска да направи, е да отиде на вечеря с мис Анистън”, казва още той.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини