28 Април, 2018 14:05 3 227 1

Брад Пит се заема със сексуалния скандал в Холивуд

  • брад пит-
  • харви уайнстийн-
  • гуинет полтроу-
  • анджелина джоли

Актьорът ще продуцира филм за падението на Харви Уайнстийн

Брад Пит се заема със сексуалния скандал в Холивуд - 1
Снимки: БТА/АР

Продуцентската компания Plan B на актьора Брад Пит придоби правата за заснемането на филм, проследяващ историята на двете журналистки от The New York Times, съобщили първи за сексуалните деяния на скандалния холивудски продуцент Харви Уайнстийн, предаде AFP.

Зад разкритията за Уайнстийн, довели до разтърсилия Холивуд секс скандал и появата на движенията #Аз също и "Времето изтече", стоят журналистите от Джоди Кантър и Меган Туохи.

Преди броени дни двете дами бяха отличени с награда "Пулицър" в категорията за журналистика, след като първи разкриха деянията на Харви Уайнстийн през октомври миналата година. Кантър и Туохи си поделиха приза с Ронан Фароу - сина на Уди Алън и на Мия Фароу, който няколко дни по-късно излезе с подобна публикация в The New Yorker.

Харви Уайнстийн беше обвинен в сексуални посегателства от десетки жени, сред които холивудски звезди от ранга на Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу.

Брад Пит се заема със сексуалния скандал в Холивуд

По времето, от което датират отправените от Полтроу обвинения, актрисата е приятелка на Пит, чиято компания ще продуцира филма за падението на Уайнстийн.

По ирония броени дни след като журналистите правят скандалните разкрития за продуцента, Уайнстийн заявява, че твърденията им са толкова "изпипани", че е готов да купи правата за претворяването им във филм.

Брад Пит се заема със сексуалния скандал в Холивуд

Междувременно в. Daily Star съобщи, че според букмейкърите фаворит за ролята на Харви Уайнстийн в предстоящия филм е актьорът Джеф Даниълс, следван от Джеймс Франко, Джона Хил, Дуейн Джонсън, Джордж Клуни, Том Ханкс, Сет Роугън, Хю Грант и Хю Джакман.

Най-малка вероятност да се превъплъти в образа на скандалния продуцент има за актьора Кевин Спейси, който също изпадна в немилост, след като беше обвинен в сексуални посегателства от редица мъже.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    Щом се е заел, ще го оправи!