Отидете към основна версия

42 957 102

Не, не се смейте! Със знанията си, тази млада дама счупи тъпомера (ВИДЕО)

  • стани богат-
  • участничка-
  • шоу-
  • знания-
  • дупница-
  • въпроси

Александрина ще остане в историята на целия формат като един от най-колоритните участници

Фамозна млада дама от Дупница счупи тъпомера по време на шоуто „Стани богат”.

Александрина ще остане в история на формата като един от най-колоритните участници, след като с разсъжденията си тя успя да удиви цяла България.

Затрудненията на брюнетката започнаха след въпросите за втора сигурна сума от 2500 лева. „В коя от столиците слънцето изгрява най-рано?”, попита Билалов и даде 4 възможности за отговор — Анкара(Турция), Тбилиси (Грузия), Душанбе (Таджикистан) и Техеран (Иран).

„Тук трябва да поразсъждавам малко. Изобщо не ме бива в столиците”, предупреди в началото Александрина, но никой не предполагаше какво ще последва.

„Ще ти помогна малко. Къде трябва да се намираме, за да изгрее слънцето най-рано — на Запад или на Изток”, опита се да я насочи водещият, така както би направила учителка в детска градина.

„Ммм, на изток… мисля”, неуверено каза тя и след това продължи с изключителните си размишления: „Това, което ми изниква в главата, нещо, което съм чувала е „западно сияние”, което ми навява на мисълта, че може би, възможно е, да е на Запад”, каза тя.

„Мислиш, че слънцето изгрява от Запад?”, шокирано я запита Билалов. „Коя е страната на изгряващото слънце? Знаеш ли я?”, пак се опита да я насочи той, но бе ясно, че Александрина не знае и това.

Объркана и леко смутена, колоритната млада дама пожела да се допита до публиката.

Отговорът бе категоричен в полза на Душанбе, но това изобщо не я спря да продължи с размишленията на тема география. Те невъзмутимо обяви, че Анкара се намира в Гърция, за Тбилиси само била чувала, но нямала представа къде се намира, а за столиците Техеран и Душанбе успя само да вдигне рамене.

„Адреналинът ми се повиши. Искам да изпея една песен на Бионсе”, сподели Александрина, след като прескочи това изключително трудно за нея препятствие.

Преминавайки към следващия въпрос — за 5 хил. лева, дупничанката отново разкри невероятния си умствен потенциал, споделяйки нова порция уникални разсъждения, след като водещият прочете въпроса: „Срещу какво стотици лекари от Квебек подписаха протестна петиция през март?" и даде 4-те възможни отговора: увеличение на заплатите, намаляване на заплатите, униформите на медсестрите или изкуствения интелект.

Александрина не знаеше къде се намира Квебек (Канада), а след това се оказа, че не знае какво е това „изкуствен интелект”.

Според нея "изкуственият интелект" е нашумял проблем в България — „да се назначават студенти със солидно заплащане без познания”.

„Това ли е изкуствен интелект?”, запита Билалов, който остана в непроумение от отговора й „Не съвсем. Изкуственият интелект е човек, който парадира с интелект, а всъщност не е чак толкова…”, продължи да разсъждава на глас Александрина.

По-късно тя се поправи и обяви „Изкуственият Интелект” за голяма организация. Младата и неособено интелигентна дама потърси помощ от приятел, но й бе подаден грешен отговор, което стана причина тя да приключи своята игра.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини