Отидете към основна версия

21 404 20

Билалов се изложи жестоко в "Стани богат" пред 19-годишна

  • стани богат-
  • михаил билалов-
  • пиърсинг-
  • татус-
  • татуировка-
  • татуировки

Млада участничка в "Стани богат" шашна водещия и публиката

Смела млада дама застана на стола на богатството срещу Михаил Билалов. 19-годишна студентка беше участничка в "Стани богат".

Видът на момичето озадачиха водещия и аудиторията. Ниският глас и почти голата глава буквално шокираха част от публиката. Младата дама, с пиърсинг на ушите, веждата и долната устна, си призна, че обича да се снима гола, а понякога дори въвлича и приятеля с в палави фотосесии.

Случайно или не, първият въпрос беше символичен за нея. Той гласеше "Къде човек може да се слее с тълпата само ако е напълно гол". Естествено тя не се поколеба при отговора и с усмивка младото момиче маркира "На нудистки плаж".

Въпреки провокацията се оказа, че тя е добре и с библейските теми, защото без проблеми даде отговор и на следващия въпрос. "Библията съм я чела преди сто години, но това си го спомням", казва тя.

"Голяма куражлийка съм, майка ми ме направи такава. Не познавам истинския си баща, но доведеният ми много ме е подкрепял", призна тя пред Билалов.

Водещият на "Стани богат" обаче се изложи на следващия въпрос към върха. Билалов прочете името на Борис Джонсън с неправилно ударение, а това не е първият път, в който той греши точно в това отношение.

Въпреки това участничката не обърна внимание на случващото се, а продължи да дава правилни отговори. След известно време дойде ред и на въпроса "В какво се превръща телесната мазнина, когато човек отслабва здравословно?"

Докато задава въпроса, камера улови Билалов как си чопли ноктите. Този му навик не за първи път е улавян от камерите и по-наблюдателните зрители. Този въпрос също затрудни участничката, което реши, че става въпрос за киселина, но след използван жокер мъдро се насочи към верния отговор - въглероден диоксид и вода.

Въпросът, който я затрудни най-много и спря участието ѝ бе свързан със световноизвестния артист Кристо. Той я накара да си отиде от шоуто с 2000 лева и да приключи играта си на стола на богатството. Все пак ексцентричната ѝ личност ще остави следа в шоуто завинаги.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини