Отидете към основна версия

2 903 2

Порно взе постовете на министри в Индия

  • порно-
  • секс-
  • индия

Секс-скандал на управленско ниво се превърна в гореща тема в Индия - трима политици подадоха оставки, защото бяха уловени от камери да гледат порно от мобилен телефон по време на пленарно заседание на местния парламент в щата Карнатака, предаде Си Ен Ен.

При това, става дума за постовете на трима министри от правителството на южния индийски щат, който е и най-гъстонаселеният в страната.

Министрите К.К Патил и Лаксман Савади бяха обвинени в гледане на порнографско видео в момент, когато се предполага, че би трябвало да работят за народа. Оставка подаде и Кришна Палемар, чиято собственост е въпросният телефон. Един от тях, Патил, отговаря за женските въпроси и детското развитие.

И тримата мъже отричат обвиненията срещу тях, но описват напускането си като опит да предпазят имиджа на партията си. На кадрите обаче се вижда как те гледат групов секс, при това опитвайки се да прикрият заниманието си. След това един от тях започва да гледа снимки на жени.

Савади дори стигна до там да обясни, че гледал не порно, а групово изнасилване на жена, за се подготви по-добра за предстояща дискусия за опасностите от технопартита. В Индия често на такива музикални събития се стига до сексуални посегателства.

Преди време пък Катил откри причината за ръста на изнасилванията – виновни били жените, които се обличали все по-оскъдно.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Индия стачкува по гръцки образец

    Милиони работници и симпатизанти на всякакви партии излязоха на протести и шествия из Индия. В центъра на масовото недоволство е  поскъпването ...
    28.02.2012
    1 094
    1