Отидете към основна версия

53 193 23

Знаково лице на Нова напуска телевизията

  • влайкова-
  • пост-
  • фейсбук-
  • раздяла-
  • напускане-
  • нова телевизия

Калина Влайкова се раздели с медията

Още преди дни стана ясно, че нови рокади предстоят в Нова телевизия. Разбра се, че политическата репортерка Калина Влайкова напуска медията. Заедно с нея от екран ще слезе колежката ѝ от сутрешния блок „Здравей, България“ Мария Милкова.

Напускането на Мария от Нова телевизия бе потвърдено от самата нея. Това тя направи чрез статус, публикуван в личния й фейсбук профил.

Ето какво написа тя:

„Със старата камера номер 7 някъде през 2014 година в Казанлък по време на снимките на темата за физика Тео. Поисках да сложа камерата, за да усетя колко тежи и да направя няколко кадъра. Един от моментите, които са се запечатали като кадър в главата ми. И точно с него искам да кажа ДОВИЖДАНЕ "Здравей България". Довиждане NOVA. След хиляди изминати километри, хиляди заснети часове, безсънни нощи из цяла България, стотици истории, срещи, разговори... е време за почивка. И нови пътища. Мога само да кажа, че годините в "Здравей България" са най-щастливите ми професионални години досега. Имах щастието да работя с хора, които уважавам и да се уча от тях. Мога само да им благодаря, че ми даваха възможност да правя това, което обичам и умея най-добре - да разказвам истории. Винаги съм вярвала, че моята журналистика е да е до онези, чийто глас не се чува във врявата, да помогна и да променя. И съм особено доволна, че това се случваше. Не толкова често, колкото исках, но се случваше. Благодаря и на всички онези, с които изминахме тези хиляди километри, с които снимахме, полудявахме, ядосвахме се, смяхме се и обикновено са зад кадър.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини