Отидете към основна версия

30 623 40

Професионален шофьор остави без думи съпругата на Томислав Дончев!

  • светлана дончева-
  • възмутена-
  • социална мрежа-
  • професионален шофьор-
  • без думи-
  • съпруга-
  • томислав дончев

Светлана Дончева често изказва мнението си в социалната мрежа и то често се приема с доста смесени чувства от потребителите

Снимка: Facebook

Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев Светлана за пореден път смая родните потребители на социалната мрежа Facebook със своя публикация. Този път емоционалните й терзания бяха предизвикани от случайна жена, която се забавила с левия завой на кръстовището на Зимния дворец.

Случката, която възмутила Светлана Дончева, станала миналия понеделник (16 юли).

Дни по-късно, в коментар под нея, професионалният шофьор Влади Григоров даде своя отговор на ситуацията и остави неговата авторка без думи.

"Аз съм професионален шофьор с милиони километри зад гърба си и ежедневно попадам в подобни ситуации. Перифразирам шопския лаф "Оти да работим, като моем и да не работим" на "Оти да се ядосвам, като моем и да не се ядосвам" В смисъл че аз лично за себе си с времето стигнах до извода, че и да викам по някого и да свиря и ръкомахам, защото ме е засякъл или набил рязко спирачки пред 40 тонния камион, който карам…, всъщност нищо няма да променя. Важното е, че сме живи и здрави, че няма инцидент и че никой не е пострадал. Важното е да стигна там, закъдето съм тръгнал, без значение дали ще закъснея с няколко минути. Важното е да се прибера у дома и да прегърна седем годишният си син Мартин, който на мига ме кара да забравя за всички неприятности. Животът е прекалено кратък, за да си губим времето в излишни нерви породени от нелепи ситуации. Хубав ден от мен."

Коментарът му събра доста лайкове в социалната мрежа, като самата Светлана хареса съвета на Григоров и дори не си позволи да му опонира.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини