Отидете към основна версия

21 905 14

Мария Игнатова заголи бедра пред Гала

  • мария игнатова-
  • димитър рачков-
  • гала-
  • на кафе-
  • водеща-
  • господари на ефира-
  • заголи бедра

Рачков се подигра на част от тоалета на водещата и хвърли голяма бомба

Димитър Рачков и Мария Игнатова се завръщат на малкия екран като семейство и тв водещи за новия сезон на шоуто "Господари на ефира".

"След 7 години се връщаме на екран заедно, така го изчислиха колегите", заяви Мария по повод завръщането им като двойка в "Господари на ефира" по време на гостуването си при Гала.

Тя се появи в студиото на "На кафе" заедно с половинката си в живота, а вече и на малкия екран - Димитър Рачков.

Красивата блондинка бе избрала да обуе доста къси панталонки, които не покриваха много от бедрата й, а щом поседна на диванчето, те разкриха перфектна гледка и към задните ѝ части.

"Така е, 7 години не сме водили. Може би ще водим една седмица, ще видим. Довечера искам да кажа, че ще подпишем един много важен документ в ефир, но няма сега да издавам какъв е", хвърли бомба Рачков и добави "Абе, чакай да кажа. Така, като те гледам, имам чувството, че Николина Чакърдъкова води. Македонска песен няма ли да има?", попита той, заради аксесоарите, с които водещата бе допълнила тоалета си.

Гала остана на ниво и не след дълго сюрпризира двойката с енергизиращи шотове и игра подобна на "Бира понг", но вместо с пиене на бира — с въпроси. Ако някой от двамата й гости не уцелеше противниковата чаша — трябваше да отговаря на въпрос.

Двамата отговаряха честно и бяха много откровени — "Ако трябваше да променя нещо в Рачков, то бих го накарала да говори по-малко по телефона. Постоянно го прави", заяви Игнатова, а по-късно призна, че тя обича да си поспива повече от половинката си и е направо непоносима преди сутрешното кафе.

Запитан какво харесва най-много в Мария, Рачков отговори — "Мария е много красива, интелигентна, има височина, талия и ханш. Малко й 'лопат днес гащите, но е поотлсбнала. Обичам да общувам с нея", призна комикът.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини