11 Септември, 2018 14:05 21 876 14

Мария Игнатова заголи бедра пред Гала

  • мария игнатова-
  • димитър рачков-
  • гала-
  • на кафе-
  • водеща-
  • господари на ефира-
  • заголи бедра

Рачков се подигра на част от тоалета на водещата и хвърли голяма бомба

Димитър Рачков и Мария Игнатова се завръщат на малкия екран като семейство и тв водещи за новия сезон на шоуто "Господари на ефира".

"След 7 години се връщаме на екран заедно, така го изчислиха колегите", заяви Мария по повод завръщането им като двойка в "Господари на ефира" по време на гостуването си при Гала.

Тя се появи в студиото на "На кафе" заедно с половинката си в живота, а вече и на малкия екран - Димитър Рачков.

Красивата блондинка бе избрала да обуе доста къси панталонки, които не покриваха много от бедрата й, а щом поседна на диванчето, те разкриха перфектна гледка и към задните ѝ части.

"Така е, 7 години не сме водили. Може би ще водим една седмица, ще видим. Довечера искам да кажа, че ще подпишем един много важен документ в ефир, но няма сега да издавам какъв е", хвърли бомба Рачков и добави "Абе, чакай да кажа. Така, като те гледам, имам чувството, че Николина Чакърдъкова води. Македонска песен няма ли да има?", попита той, заради аксесоарите, с които водещата бе допълнила тоалета си.

Гала остана на ниво и не след дълго сюрпризира двойката с енергизиращи шотове и игра подобна на "Бира понг", но вместо с пиене на бира — с въпроси. Ако някой от двамата й гости не уцелеше противниковата чаша — трябваше да отговаря на въпрос.

Двамата отговаряха честно и бяха много откровени — "Ако трябваше да променя нещо в Рачков, то бих го накарала да говори по-малко по телефона. Постоянно го прави", заяви Игнатова, а по-късно призна, че тя обича да си поспива повече от половинката си и е направо непоносима преди сутрешното кафе.

Запитан какво харесва най-много в Мария, Рачков отговори — "Мария е много красива, интелигентна, има височина, талия и ханш. Малко й 'лопат днес гащите, но е поотлсбнала. Обичам да общувам с нея", призна комикът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 газо

    94 3 Отговор
    Прочетох цялата статия и сега трябва три дни да се извинявам на себе си.
  • 2 телевизия

    32 1 Отговор
    А аз не я четох статията, щото не е по-различна от стотиците подобни през годините, т.е. нонстоп да навират в домовете на драгия зрител 20-на изтъркани физиономии, от които вече смърди на нафталин, мухъл и пошлост. Магърдич е добър бизнесмен, но му куца визията и от няколко години тъпче на едно място, вместо да разкара Златки, Марийки, Рачковци, Зуеци, Гали и мъжете им. Всичките му предавания от известно време насам тъпчат на едно място и от там не се усещат, че и на най-залупения зрител вече им писна. Неслучайно май ще има пауза на Х-Фактор - няма кастинг, докато в конкуренцията "Гласът на България" върви такъв.
  • 3 Гост

    38 2 Отговор
    Кой е измислил на Галла- застояла имиджа копие на тоалетите на Луна от Биг брадър? Кременка- Арменка- фризьорка ли? Пак почна старата гавра с бедната дърта Гала на нов глас. То не бяха кърпи на глава, то не бяха рози в коса, сега копие на Луна. А за тия лигльовци- льольото Рачков и бракуваната му жена 15 употреба какво да кажа. Хора на по 50 години се лигавят като тийнеджъри- грозна картинка.
  • 4 мъдержич бозаджан

    27 7 Отговор
    не малко, ами много му лопа дъската на митю, ма от рогите ще да е, боклуци неземни....
  • 5 Пикфорд

    25 5 Отговор
    На Рачков главата му расте с всеки изминат ден,а акъла му намаля!А жена му е с изкуствено държание и това я прави още по грозна!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    20 2 Отговор
    Системата иска да ни накара да приемем тез уруди и тумори те лапкат над 10 000евро месечно и се шляят за наши кумири пфуууууу
  • 9 гостенка

    12 17 Отговор
    То злобата е човешко качество,ама на някои им е дадено доста повече и не само злоба ами и простотия.Дано да могат и те нещо да правят,че иначе има само да си пишат против другите но не са кадърни да застанат на тяхното място. И Рачков и Мария си имат и визия и талант. А писателите против тях да са живи и здрави.

    Коментиран от #11, #13

  • 10 Хахо

    18 0 Отговор
    Азе мислих че това подобие на предаване ще падне от ефир а то тормоз на народо населението.
  • 11 гост

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "гостенка":

    Мълчи,не думай!За злоба да не говорим,че у всички нас е в повече!!!!???
  • 12 Аз съм това

    8 0 Отговор
    Мария е" саде "кожа и кокали,без талия -явно я гони анорексията!Пък и като актриса е слабичка,Да са живи и здрави!
  • 13 Българка

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "гостенка":

    Ами то затова такава ни е държавата защото Ганьо гледа в двора на съседа с омраза и завист ...а самият той от прост по-прост ,от беден още по-беден....от 30 год демокрация -само деградация...
    А Рачков и Мария да са живи и здрави и да си живеят живота така както искат!!!!Сами си изкарват парите......
  • 14 Косьо

    0 0 Отговор
    А Галка бабка ли е?