Отидете към основна версия

9 981 24

Пътешественичка във времето разкри смайващи неща за 6000 г. и донесе... (ВИДЕО)

  • пътешественичка във времето-
  • пътуване във времето-
  • бъдеще-
  • разказ-
  • генно инженерство-
  • изчезнали видове-
  • растение-
  • динозаври

Жената твърди, че генното инженерство ще се развие до такава степен, че ще бъдат възстановени древни създания

Появи се поредната пътешественичка във времето, която твърди, че е видяла бъдещето. Този път обаче, разказът е различен, защото е подплатен с „истинско доказателство“. Жената, която претендира, че е пътувала до 6000-та година, показа растение, което по думите ѝ, е генетично модифицирано и идва от бъдещето.

Тя твърди, че странното растение, което някога е служело за храна на динозаврите, след 4000 години ще бъде възстановено като вид с помощта на генно инженерство.

Невероятно твърдение на жената, която се представя като финландска гражданка с името Клоуи, е записано във видео, публикувано в YouTube канала за конспиративни теории ApexTV.

В клипа жената твърди, че е участвала в правителствен проект, който я отвел в далечната 6000-а година.

Но като че ли разказът ѝ не е достатъчен и тя показва проби, които е събрала по време на пътешествието си до далечното бъдеще.

"Докато вървях, стигнах до висок небостъргач, където видях много красиво растение. Беше толкова хубаво, че не можах да устоя и го взех с мен", разказва тя.

Когато се върнала обратно в настоящето тя изследвала растението. Открила, че името му е "Роклоруло“ (Roklorulo). Тя твърди, че "видът е много древен и е бил храна за динозаврите преди милион години".

Може би растението е било възстановено с помощта на генно инженерство от учените на бъдещето, въпреки, че нямаме данни за растение, наречено "Roklorulo", което да е съществувала по времето на динозаврите.

Самопровъзгласилата се пътешественичка във времето използва появата си пред камера, за да опише животът след 4000 години.

"Представете си плаващ мегаполис без пътища до земята. Летящи коли. Земята беше изцяло зелена и навсякъде имаше дървета и цветя. От дърветата се издигаха небостъргачи. Всички тези небостъргачи бяха покрити с трева, цветя и растения", разказва тя.

"Едно от най-интересните неща, които ми направиха впечатление беше, че растенията не приличаха изобщо на тези, които познаваме. Причината за това е генното инженерство", споделя Клоуи.

Жената разказва, че е работела в научна правителствена лаборатория и през 1966 година била избрана да отпътува в бъдещето.

Друго невероятно нещо, което Клоуи твърди, е, че в бъдеще учените ще успеят да върнат и друг изчезнал вид — динозаврите. Това ще се случи през 4529 година. Древните гиганти отново ще крачат по планетата и за тях ще са създадени специални резервати и зоологически градини (точно както писателят Майкъл Крайтън описва в романите си „Джурасик парк“ и „Изгубеният свят“).

Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.

Свързани новини