Отидете към основна версия

5 123 27

Волен Сидеров вдигна пищно парти за рождения ден на жена си (СНИМКИ)

  • рожден ден-
  • волен сидеров-
  • парти-
  • пищно-
  • купон-
  • деница сидерова

Евгени Минчев беше един от ВИП гостите на купона

Волен Сидеров изненадал половинката си Деница с пищно парти по случай 36-ия ѝ рожден ден. Купонът се провел на любимото място на семейството, където преди близо две години двамата се врекоха във вечна вярност на шумна сватба с много гости.

Специално за съпругата си лидерът на "Атака“ резервирал култовия ресторант "Къщата с часовника“, а на партито не се допускали външни лица. Най-близките им приятели, както и редица знаменитости, уважили личния празник на Деница, а кулминацията на празненството била, когато Волен решил да поздрави съпругата си със специално солово изпълнение на барабани. Ударните инструменти са слабост на Сидеров още от младежките му години и в извънработно време той често сяда зад тях. Вкъщи имал пълен комплект барабани, на които през годините забивали дори професионални перкусионисти. Вадел ги само за специални поводи, какъвто всъщност бил рожденият ден на Деница.

След като демонстрирал уменията си за рожденичката и гостите ѝ, Волен отстъпил сцената на друга голяма звезда и скъпа тяхна семейна приятелка – Тони Димитрова. Гласовитата бургазлийка поздравила Сидерови с най-големите си хитове, които се оказали емблематични за любовта им. На фона на песните на Тони Волен поканил половинката си на танц, който прераснал в певческо изпълнение, защото изпълнителката на "Ах, морето“ споделила микрофона с тях и завършила изпълнението си в трио. От уникалните снимки от купона се вижда, че Деница е в перфектна форма и е сменила драстично визията си, съобщава "Ретро".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини