Отидете към основна версия

57 657 27

Азис не се появи на опелото на Иван Ласкин

  • азис-
  • александра сърчаджиева-
  • иван ласкин-
  • певец-
  • погребение-
  • опело

Певецът не бе до приятелката си Алекс Сърчаджиева в един от най-трудните ѝ моменти

Азис се сближи изключително много с почернената актриса Александра Сърчаджиева през последните няколко месеца. Краля на фолка е овладял до съвършенство умението да влиза под кожата на когото си пожелае.

Фенове на фолк легендата отбелязаха, че той обаче не я подкрепи в най-тежкия ѝ момент – смъртта на половинката ѝ Иван Ласкин. Както обикновено, Азис разчиташе на мили думи в социалните мрежи, които медиите да използват и го изкарат като загрижен приятел.

В деня на смъртта на Ласкин той написа: „Днес всички скърбим по Иван Ласкин. И дълго след това ще жалим с Александра Сърчаджиева. Светъл път на неспокойната ти душа, Иване. И това изпитание за силата на духа си ще пребориш, момиче. Поклон и аплодисменти“.

Ко-водещият на „Биг Брадър“ така и не се появи на опелото на Ласкин, за да подкрепи своята екранна половинка и близка приятелка. Много се чудиха къде е приятелят на Алекс. Сред приближени на опечаленото семейство имаше възмутени подмятания, че не е направил всичко възможно да си вземе сбогом с Ласкин и да предложи рамото си на Александра.

Сред близките приятели на актьора, които го изпратиха в църквата "Свети Седмочисленици" , бяха Ернестина Шинова и съпругът ѝ Андрей Слабаков, Дарин Ангелов, Калина Крумова, Фънки, Ники Кънчев и т.н.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини