Отидете към основна версия

18 910 31

СПИН скандал разтресе порно индустрията

  • спин-
  • скандал-
  • спин скандал-
  • порно-
  • порно индустрия-
  • начо видал-
  • игнасио гонзалес-
  • испания-
  • филми за възрастни-
  • европейско порно

Европейските продуценти са спрели производство до изясняване на ситуацията

Начо Видал, един от най-известните порноактьори в света и легенда в европейското порно, е в центъра на грандиозен скандал, който разтърси из основи цялата индустрия на стария континент и принуди всички продуценти и студия да преустановят работа.

Причина за това стана появилата се в испанските медии информация, че Видал е болен от СПИН.

Въпреки липсата на официално потвърждение, тази новина предизвика верижна реакция и бързо обхвана целия европейски порно бизнес. Всички работещи в бранша, дори онези, които не са имали преки взаимоотношения с 45-годишния испанец, сега са в паника.

Видал е сред най-уважаваните и известни представители на европейското порно, снимал се в стотици филми за възрастни, партнирайки си с хиляди жени. Именно това стана и причината за сериозните сътресения и хаоса, които обхванаха порноиндустрията на Стария континент.

Според информацията на каталонския вестник El Nacional, актьорът открил, че е ХИВ-позитивен в една от най-добрите клиники в Барселона.

Актьорът, който е баща на три деца, нито отрича, нито потвърждава информацията за заболяването си. Изданието го потърсило за коментар, то Видал отклонил въпросите им и заявил: "Не знам откъде сте получили тази информация, но това е проява на лош вкус и неуместно чувство за хумор. Не искам да кажа нищо."

Източници на вестника твърдят, че преди няколко месеца той е бил приет в болница по спешност и не казал и дума за причините и обстоятелствата, довели до хоспитализирането му. Някои местни медии дори съобщават, че Видал се е опитал да скрие това от публичното пространство.

El Nacional пише още, че към момента темпераментният испанец е преустановил всички свои ангажименти и не се снима във филми за възрастни в Европа. Това изглежда не е било достатъчно, защото слухът принуди всички производители на този жанр да спрат да снимат нови продукции, докато случаят не се изясни.

Истинското име на Начо Видал е Игнасио Гонзалес. Той е роден в заможно семейство, натупало солиден капитал през годините, но през 1987 година губи всичките си пари на борсата.

Този злощастен за семейството му момент е причината бъдещият порноактьор да започне работа още на 14 години. По-късно, отново този фалит става и причината Игнасио да избере професията на порноактьор, с която се сблъсква през 1994 г., когато се хваща на работа в един порноклуб в Барселона, известен с изпълненията на живо пред публика.

Подвизаващ се под името Начо Видал, той се е снимал в десетки продукции. Испанецът се посвещава всеотдайно на порнографската индустрия в страната си и през годините се изявява не само като актьор, но и като режисьор, продуцент, сценарист и оператор. Любопитна подробност е, че сценичният си псевдоним Игнасио получава заради навика си да яде начос, по време на снимки.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини