Отидете към основна версия

22 466 15

Полицията спасява мъж от нимфоманка

  • секс-
  • нимфоманка-
  • спасен

Отчаян мъж от Мюнхен избягал на балкона и повикал полицията, за да го защити, след като ненаситната му партньорка за една нощ отказала да го пусне от апартамента си, съобщи полицията.

43-годишният мъж се срещнал с четири години по-голямата от него дама в бар в южния германски град в понеделник и тя го завела в апартамента си, за да правят секс, съобщи говорител на полицията в комюнике. "Там те правили секс няколко пъти. Когато 47-годишната жена поискала още, партньорът й казал не", допълва говорителят, предаде БГНЕС.

Тогава мъжът опитал да излезе от апартамента, но жената му попречила да избяга и поискала отново да правят секс. "След като 43-годишният мъж не видял други алтернативи, той се подчинил на желанията на жената още няколко пъти, за да може в крайна сметка да си тръгне от апартамента. Но когато тя продължила да отказва и искала още и още секс, той избягал на балкона и се обадил в полицията", разказва говорителят.

Жената "опитала да придума и изпратените полицейски служители да правят секс с нея, но те отклонили предложението", уточнява същият източник. Срещу ненаситната дама може да бъдат повдигнати обвинения в сексуално посегателство и незаконна принуда.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини