Отидете към основна версия

11 716 14

Нана води предаване разплакана

  • нана гладуиш-
  • разплакана-
  • рожден ден

ТВ водещата беше приятно изненадана от екипа си по случай рождения си ден

Водещата на "Съдебен спор“ по Нова телевизия Нана Гладуиш, която от години води битка с рака, се разплака в ефир и каза: "Много ви обичам. Без вас нямаше да стигна до тук. Под никаква форма – здравословна, емоционална и психическа. Нямаше да се радвам на живота по начина, по който го правя“.

Причината за сълзите и откровенията беше, че Нана в събота имаше рожден ден. Това сподели самата тя пред публиката и зрителите си. "Нищо, че не си спомням коя съм, но днес имам рожден ден“, каза тя с типичното си чувство за хумор.



Колегите ѝ решиха да я изненадат с голям букет и подаръци. Тя пък им отвърна: "Мислех си, че нищо не сте ми взели и си казах "Сега как ще им го върна тъпкано“, а то…подаръци, подаръци – продължавайте. Пръстени, гривни, огърлици, каквото пожелаете – давайте още“.

"Жоро, знам, че ти стоиш зад цялата работа. Ще ти откъсна главата, но после“, закани се русокосата водеща към Жоро Игнатов – главният редактор на "Съдебен спор“, пише Блиц.

"Благодаря на целия екип, които много обичам. Никога не съм вярвала, че като стана на 45 години ще ми е толкова хубаво“, сподели със сълзи на очи Нана и допълни: "Аз ще си поплача малко. Трябва да дойда на себе си“.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.

Свързани новини