Отидете към основна версия

4 359 21

Плевнелиев подарил фирма на Деси Банова

  • росен плевнелиев-
  • сватбен подарък-
  • собствена фирма-
  • деси банова-
  • "десислава банова" еоод-
  • десислава банова-
  • търговски регистър

Никому неизвестната досега фирма е натрупала над 80 000 лева капитал за година

"Десислава Банова“ ЕООД - така се казва фирмата, която Росен Плевнелиев подарил на своята любима, като сватбен подарък.

Деси Банова-Плевнелиева получила подаръка си още миналата година, пише сайтът за клюки и светски новини Hot Arena.

Бившият президент лично се заел с цялата документация и финансов ресурс около откриването на фирмата още преди двамата с Деси да се венчаят.

Едва сега обаче стана ясно, че бившата синоптичка развива нов собствен бизнес. Фирмата, която носи нейното име се занимава с посредническа, консултантска и организаторска дейност, според документите в "Търговския регистър". Фирмата е създадена буквално дни, след като Деси Банова и Росен Плевнелиев официално обявиха връзката си през 2017 г. Според отчетите, публикувани в регистъра, само за година "Десислава Банова" ЕООД е натрупала близо 80 000 лева капитал. Това изглежда странно, като се има предвид, че до този момент, в публичното пространство, не се бе чуло нищо за фирмата или за дейността ѝ.

Любопитното в случая е, че Деси не се е похвалила за новия си бизнес, макар публичността и медийните изяви да не са ѝ чужди, пише вестник "Ретро".

В светските среди се носят слухове, които не изключват вероятността самият Плевнелиев да дава частни консултации през фирмата на съпругата си.

Всеизвестно е, че преди да срещне Росен Плевнелиев, бившата синоптичка въртеше доста успешна сватбена агенция, която обаче заряза след сватбата.

Причината, която тогава изтъкна Банова беше, че преустановява дейността на агенцията си не защото е сключила брак, а защото просто не се вижда в амплоато на сватбен агент и организатор.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.

Свързани новини