Отидете към основна версия

100 043 119

Жените над 50: Страхотен секс, повече въглехидрати и...

  • жени-
  • възрастни-
  • 50 години-
  • секс-
  • въглехидрати-
  • живот-
  • проучване

Радвайте се на живота независимо от възрастта

Наслаждавайте се на живота на 100%, не спирайте въглехидратите и носете красивото си бельо независимо от възрастта. Това са част от житейските уроци, дадени от жени на възраст 50 и повече години, които са били помолени да споделят своите перли на мъдростта. Изглежда, че някои неща в живота определено стават по-добри с възрастта.

Почти половината жени заявяват, че чувството им за самоуважение се е увеличило с времето, а четири от десет жени са по-щастливи и по-уверени на 50 години, отколкото във всяка друга възраст.

Според проучването сексът е нещо, което също се подобрява с възрастта и, нещо неочаквано, но във вторите бракове той е по-добър.

Повече от две трети от жените биха казали на по-младите дами, че животът е твърде кратък, за да го изгубят, а една пета биха добавила, че е твърде кратък, за да се откажат от въглехидратите.

Те също така казват, че стилът се променя в средата на живота. 50-годишната Хелена Кристенсен например доста често се облича като 20-годишна и изглежда перфектно, но все още се намират хора да ѝ кажат, че е твърде стара за подобно облекло. Супермоделът Хелена е перфектно доказателство за това, че и дългата коса може да изглежда добре независимо от възрастта.

Половината от анкетираните признават, че е важно да се планира бъдещето, а същата пропорция каза, че нищо в живота не е по-важно от семейството. И благодарение на проучването, четири от всеки 10 жени предупреждават по-младите да се грижат за кожата си, а една пета ги призовава никога да не използват шезлонги.

Осем от 10 пък казват, че искат да говорят по-открито за менопаузата според проучването на менопаузата от Femal. Анкетата е стартирана от кампанията ExpressYourFemal, за да насърчи жените да направят точно това.

Говорителят им казва: „Жените искат да отворят по-открито темата за менопаузата. Надяваме се, че ще имат открити и честни разговори за своя опит, като си помагат взаимно да се чувстват по-подготвени за това какво да очакват. "

Проучването също така установи, че приблизително на 34 години жените са започнали да оценяват всичко, което майка им ги е учила, а на 36-37 години те чувстват, че наистина се познават.

Девет от десет казват, че искат да предадат собствените си бисери на мъдростта на дъщерите си, но четири от десет смятат, че младото поколение няма да ги слуша.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 65 гласа.

Свързани новини