Отидете към основна версия

20 191 37

Знойни петричанки разбуниха мрежата

Красавиците си направиха интересна фотосесия с еднакви тоалети на Халкидики

Красиви петричанки побъркаха туристите в Гърция. Знойните хубавици привлякоха погледите на мъжете с изкусителните си тела и приятния летен загар, съобщава struma.com. Една от тях е топ гримьорката Аделина Теохарова, която е дъщеря на петрички бизнесмен, занимаващ се с производство на мебели. Тя е е позната и като бившата приятелка на брата на фолк певицата Райна - Огнян, с когото имаха сериозна връзка преди години.

Сред дамите бе и бизнесдамата Яница Стоянова, която развива онлайн търговия с дрехи. Компанията разпуска от няколко дни на Халкидики в популярен комплекс, предпочитан от много заможни българи. Групата момичета от Петрич умее да се забавлява и освен да се препичат на плажа, те си направиха и интересна фотосесия с еднакви тоалети. Красавиците определено бяха обект на любопитни погледи и доказаха, че в югозапада са едни от най-чаровните жени.

Светската информация обаче разпали бързо страстите в мрежата. Доста потребители се възмутиха от палавата изява на девойките:

- Тези дами много ниско са паднали. с това ли, ще впечатляват. падение.

- Нищо особено просто чочарки

- Тия са снимали най-хубавото и умното, което временно имат - задниците си!

- Отново кефалски изпълнения... Благоевград за вас е пак Париж! Евтини анонимни селянки отишли на супер екзотичния Халкидики, където никой от селото не е бил.

Фенове на момичетата и почитатели на красотата обаче контрираха критиките на пуританите:

- А, вие скъпи коментатори как пък преценихте, че “ниско” са паднали ? На базата на някаква смешна статия, за която дори най-вероятно не знаят !

- Вие срам нямате ли, тарифа дали имали.. момичетата бяха на море с половинките си и не се предлагат на никой! Който ги познава знае.

- Прекрасни девойки ! Който ги познава, знае.

- Прости и злобни коментари за една снимка ...където на никой не му влиза в работата . Гледайте собствените си паници, а не чуждите.

Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 20 гласа.

Свързани новини