Отидете към основна версия

25 986 43

Новият на Златка Димитрова е невероятен мачо (СНИМКИ)

  • златка димитрова-
  • ново гадже-
  • черната златка-
  • раздяла-
  • кирил танев-
  • изневяра-
  • фитнес инструктор

След като бащата на сина ѝ бе видян да се забавлява с друга в Слънчев бряг, плеймейтката реши и тя да последва примера му

Черната Златка, която близо половин година грижливо криеше предишното си гадже в тайна, има ново гадже и този път побърза да го покаже. Новата тръпка на Димитрова е фитнес инструктор.

Бившата плеймейтка, която се премести да живее в Бургас преди време, се е настанила в апартамента на майка си след окончателната раздяла с приятеля си Миро., разкрива пред LUPA.bg нейна приятелка от морския град.

Според информаторка Златка започнала да изневерява на бащата на сина си преди да се разделят за втори път и именно, заради това всичко между тях приключило окончателно.

Според клюките, в момента тя е луднала по известния инструктор Кирил Танев. Решила да го свали още в мига, когато го видяла за първи път и започнала тренировки при него. Под ръководството му тя натрупа доста мускули в залата.

Кирил Танев пък умело използва Златка да рекламира тренировките и диетите, които предлага онлайн. В блога си е пуснал дори интервю, в което бургаската изкусителка отговаря на въпроси. Независимо че често сменя учтивата форма „вие“ с по-интимната „ти“, Черната Златка дава всичко от себе си, за да похвали инструктора, а интервюто ѝ звучи като обяснение: „Аз се интересувам и следя хора като теб. От вас черпя мотивация и хъс за подобряване на резултатите си. Стимулирате ме и ме карате да си поставям все по-високи цели по пътя към съвършената фигура“, изповядва се рекламно Златка.

За връзката на Златка и Кирил Танев вече знаела и майка ѝ, която гледала детето през уикендите, докато двамата се забавляват. Жената била категорично против сексуалното увлечение на щерка си. Плеймейтката дори завела фитнес инструктора си на няколко пъти на плажа в Каваците, където Миро ѝ построил няколко бунгала. Двамата с Киро се държали за ръце и се гледали влюбено пред всички.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 21 гласа.

Свързани новини

  • Черната Златка вече не крие гаджето си

    Златка Димитрова, известна още като Черната Златка, вече не крие новият мъж до себе си – фитнес инструктора Кирил Танев, пише таблоидът "Уи ...
    21.09.2019
    4 938
    11
  • Кой е новият мъж на Черната Златка

    Черната Златка замина на първата си романтична почивка с новия мъж до себе си. Димитрова и фитнес инструкторът Кирил Танев отскочиха до Италия, но дис ...
    10.09.2019
    6 434
    19